Home » Netværk » Stream HD-film via stikkontakten
Stream HD-film via stikkontakten

Stream HD-film via stikkontakten

Share

Linksys’ Powerline HomePlug AV2 bruger stikkontakterne til at forbedre web-forbindelsen, så du får fuld drøn på spil og video-streaming, uanset hvor du sidder i hjemmet

Ifølge Forrester Research er 64 procent af de voksne europæere på internettet i stuen, mens 44 er det i soveværelset og 31 i køkkenet.

“Nogle steder kan man bare ikke få WiFi i sit hjem på grund af vægge og metal. I stedet kan man bruge elnettet og stikkontakterne til at sende store mængder data til smart-tv’et, Blu-ray’en eller spillekonsollen, ” siger Jesper Dauw, regional manager for Linksys.

Linksys PLEK500 er en simpel løsning, der udvider hjemmenetværket i rum, der måske ikke har internetstik i væggen eller, hvor det trådløse signal ikke kan trænge igennem væggene, som det er tilfældet i bebyggelser med beton eller stål i vægge og lofter.

Se også:  Linksys MR9600 [TEST]: Wi-Fi 6-router til mesh og miljø

Den nye HomePlug AV2-teknologi giver mulighed for at skabe højhastighedsnetværk til både HD- og 3D-streaming i hidtil døde zoner i hjemmet. Hastigheden er op til 500 Mbps.

Med nem opstarts-software og simpel plug-and-play teknologi kan brugere forbinde sine enheder på få minutter. Den ene Powerline adapter forbindes til routeren med ethernetkabel og sættes i stikkontakten. Derefter forbindes den anden adapter til din enhed og en stikkontakt – så er du online.

Linksys Powerline HomePlug AV2 kit anvender den nyeste HomePlug AV2-teknologi og omdanner enhver stikkontakt til en kraftig internetforbindelse.

Det hvide, kompakte og pladsbesparende design gør at PLEK500 Poweline HomePlug AV2 falder i ét med den hvide væg og efterlader plads til andre stik i stikkontakten eller strømskinnen.

Se også:  Linksys MR9600 [TEST]: Wi-Fi 6-router til mesh og miljø

PLEK500 er tilgængelig nu på www.linksys.dk og hos elektronikforhandlere til en vejledende pris på 820 kroner.


TAGS
linksys
Pla

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S