Home » Streaming » Guide: Stream alting
Guide: Stream alting

Guide: Stream alting

Share

Læg det hele online – dine spil, dine medier, dit skrivebord, sågar dit liv

vi har satset på end-to-end-streaming i umindelige tider. Hvor ville det moderne samfund være uden indflydelsen fra radio og tv? Ville verden være den samme, hvis generalmajor George O. Squier ikke havde udviklet den oprindelige muzak-teknologi i 1922? Han fandt ud af at sende ligegyldig musik via elledninger til elevatorer og butikker.

I 1934 ændrede han tjenestens navn fra Wired Radio til Muzak. Man kan diskutere, hvor taknemmelige vi bør være, men det er ikke pointen: Streaming har længe været kolossalt vigtig, og den er blevet fuldstændig demokratiseret af internettet.

I dag kan man frit sende, hvad man vil, og hvorhen man vil. Man kan formidle data og hente materiale fra private kilder. Man kan arbejde med lyd, video, billeder og alle mulige andre dataformer. Man kan bruge streaming til underholdning, til profit eller til praktiske formål. Og hovedparten er gratis.

Se også:  HBO Max bliver billigere end HBO Nordic - og markant bedre

Det kræver blot en god bredbåndsforbindelse i begge ender af streaming-stien. Og selv det kan man måske undvære, hvis ens server-hardware er robust nok til at kode medier på farten og konvertere dem til en lavere opløsning, der reducerer kravene til båndbredde.

I denne artikel fører vi dig gennem så mange forskellige streaming-situationer som muligt – fra spil til lyd og videre end det. Det hele er meget situationsbestemt og personligt. Alt det, man kan tænke sig at streame, kræver stillingtagen til forskellig metodologi, unik software og tekniske overvejelser. Mange af de redskaber, vi taler om, kan bruges til mere end én ting, og lige præcis det, du bruger, er op til dig.

Se også:  Historien om PC-Gaming

Vi taler om offentlig og privat streaming, og vi kommer med nogle forslag til, hvordan man drager nytte af den førstnævnte og øger sin onlineprofil. Det vil kræve en masse arbejde og en særlig form for karisma at overgå Twitchs rekord på 200.000 seere for en enkelt streamer – for ikke at tale om firmaets rekord på 1.000.000 for en CS:GO-turnering, men der er intet, som forhindrer dig i at prøve.

Plex klarer alt det hårde arbejde med at samle medieoplysninger for dig.

1 2 3 4 5Næste

TAGS
Gaming
medier
mediestreaming
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S