Home » Sikkerhed » Guide: Stram sikkerheden op
Guide: Stram sikkerheden op

Guide: Stram sikkerheden op

Share

Udfør en gennemgang og revidering af sikkerheden, så du fremover er beskyttet mod både nuværende og kommende farer

I en konstant foranderlig verden er det ikke praktisk bare at sætte barrierer op og så lade stå til. Hvad der måske virkede som det bedste sikkerhedsværktøj for fem år siden, er måske ikke længere på toppen. Der er god grund til at opdatere sin sikkerhed.

Lad os begynde med dit nuværende antimalwareværktøj. Tjek dets scoringer hos uafhængige testlaboratorier: SE Labs, AV-Comparatives og AV-Test Institute.

Beslutter du dig for at skifte til et nyt antimalwareprodukt, betaler det sig at sikre, at dit gamle er fjernet helt, inden du forsøger at installere det nye, ellers kan der opstå problemer. Tjek leverandørens hjemmeside for redskaber til at fjerne softwaren.

Se også:  AOD PRO Award 2021: ESET Business

Den slags værktøjer gør et langt mere grundigt arbejde med at afinstallere i forhold til det indbyggede afinstallationsprogram. Har du problemer med at finde det rette redskab, så prøv ESET AV Remover Tool.

Slå fjernkontrol fra for at beskytte din internet-router.

Andre indstillinger

Et sikkerhedsprodukt kan ikke beskytte dig mod alle truslerne derude, og derfor skal du undersøge måder, hvorpå du kan udfylde hullerne. Den trinvise vejledning på næste side viser seks måder at for-stærke den overordnede beskyttelse på, fra tilføjelsen af udgående beskyttelse til Windows Firewall og til de skridt, du bør tage for at beskytte dig mod malware-inficerede annoncer på internettet.

Installér en VPN

Et virtuelt privat netværk (eller VPN) kan også beskytte dig, når du på en bærbar computer tilgår offentlige Wi-Fi-hotspots, og det giver dig adgang til danske tjenester, når du er i udlandet. Vi er fans af Hide.me VPN-tjenesten.

Du får gode hastigheder (minimum 3 Mbit/s) og op til 2 GB båndbredde hver måned. Du skal manuelt forny den gratis version hver måned ved at logge ind på din konto på https://member.hide.me/. Du kan også opgradere for 5 dollar eller godt 30 kroner om måneden.

TAGS
sikkerhed
sikkerhedsprogram
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S