Home » Tablet » Stortest af tablets: Mere power og bedre lyd
Stortest af tablets: Mere power og bedre lyd

Stortest af tablets: Mere power og bedre lyd

Share

Tabletten bliver hurtigere, har bedre skærm og flottere lyd. Det viser denne stortest af modeller i prisniveauet op til 5000 kroner. Og det er nødvendigt med disse forbedringer, for tabletten er under kraftig beskydning fra 2 i 1-computere og smartphones med store skærme

Tendensen er klar: Den traditionelle tablet er under kraftig beskydning fra smartphones med 5,5”-6”-skærme og høj opløsning på den ene side og fra de fremstormende 2 i 1-computere fra den anden side.

De smartphones, som har størst skærm, ligger ikke langt fra de 10”-tablets, som de fleste af os bruger. Og 2 i 1-computeren er lille og fleksibel, plus at den kan bruges som en ganske almindelig bærbar computer. Det er med andre ord ikke så mærkeligt, at interessen for at købe en tablet er veget noget de senere år.

Se også:  iPad mini har fået flere kræfter og nyt design

Men bunden er ikke gået ud under tabletmarkedet. Den giver stadig masser af mening. Den har blot fået mere specialiserede opgaver – og nye opgaver. Mange bruger i dag tabletten til at streame musik fra Spotify og andre musiktjenester til hjemmets trådløse højttalere. Eller vi stikker en Chromecast i tv’et og streamer serier eller YouTube-videoer til stue-tv’et.

I mange hjem er tabletten altså stadig ligeså naturlig en del af indretningen som en køkkenmaskine.

Mere for pengene

I denne stortest har vi fokus på tablets op til 5000 kroner, og resultatet viser, at du får mere for pengene end nogensinde før. Der er ikke sket meget inden for design og skærmopløsning på det sidste.

Se også:  Ny iPad: Store forbedringer og dobbelt så meget lager til samme pris

Men processorkraften har fået et hak opad, så testens tablets opleves som endog meget kvikke. Læg dertil, at du kan få masser af tilbehør – herunder tastaturer, så du også kan bruge en tablet til traditionelle pc-opgaver.

En anden tendens er, at de billige tablets til omkring 2000 kroner leverer power på et niveau, som du for få år siden skulle betale det dobbelte for.

TAGS
Galaxy Tab
Iconia
iPad
tablets

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S