Stortest: In-ears til under tusind kroner

Stortest: In-ears til under tusind kroner

Share

De små in-ear-hovedtelefoner er vokset i kvalitet; især hvis du går uden om de allerbilligste modeller. Vi har haft 10 nye hovedtelefoner i ørerne – alle sammen i prisklassen 700-1000 kroner, og her er der forbavsende meget vellyd at finde, afslører testen

Det er ret overraskende, hvor store lydoplevelser, du i dag kan få med små og praktiske in-ear-hovedtelefoner. Det afslører denne test af 10 topaktuelle modeller i prislejet fra cirka 700 til cirka 1000 kroner. Musikken fra din mobile enhed eller din bærbare pc lyder bare bedre end nogensinde.

Se også:  Intel SSD 750 Series 400 GB [TEST]: Ikke nok for pengene

Men du skal ikke købe for billigt. Med hovedtelefoner opstår lyden nærmest umærkeligt inde i hovedet. Det er en intim og ret flot oplevelse, hvis altså hovedtelefonen er af ordentligt kvalitet. Hvis du skal have en hovedtelefon, som du kommer til at holde af, skal lyd og pasform gå op i en højere enhed. Og så kan du ligeså godt glemme modellerne i prislejet 200-400 kroner.

In-ear-hovedtelefoners kabler før den gode lyd billigere

Det er nemlig ikke helt billigt at producere en hovedtelefon i mikroformat, som skal spille godt. Omkring de 600-700 kroner begynder ergonomi og lydkvalitet at blive mere end acceptable. Og når du kommer op omkring de 1000 kroner, får du et godt kompromis mellem kvalitet og pris.

Det bliver selvfølgelig endnu bedre, hvis du letter og flyver op i de endnu højere prislag, men her betaler du – som med så meget anden elektronik – uforholdsmæssigt meget for mindre forbedringer.

Se også:  Verbatim Store ’n’ Save 2TB [TEST]: Masser af lagerplads for pengene

Del denne