Home » Hi-Fi » Stortest: Få trådløs musik i dit gamle anlæg
Stortest: Få trådløs musik i dit gamle anlæg

Stortest: Få trådløs musik i dit gamle anlæg

Share

Hvis du har et godt, gammelt stereoanlæg med masser af indbygget power og høj lydkvalitet, så skal du selvfølgelig kunne streame til det fra din tablet eller mobil. Her tester vi musikstreamere, som skaber trådløs forbindelse

I danske hjem står der står rigtig mange stereoanlæg fra før den trådløse musikalder, og de kan på ingen måde modtage Wi-Fi-baserede musiksignaler fra en mobil, pc eller tablet. De kan til gengæld så meget andet, ikke mindst spille kraftfuldt, i ægte stereo og med høj lydkvalitet. De er kort sagt bevaringsværdige.

Se også:  Apple TV 4K [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

Heldigvis skal de ikke betragtes ligesom uddøde dinosaurer, men kan bringes ind i ”Spotify-alderen”. Det er faktisk ret nemt. Du skal blot købe en streamingadapter – eller musikstreamer – som en af dem, vi tester på de følgende sider, og tilslutte den til dit nyere eller ældre musikanlæg, så er du klar til at streame til anlægget. Streameren tilsluttes med almindelige phonokabler, der ofte følger med produktet. Ellers kan det tilkøbes for under 100 kroner. Du slutter enheden til en linjeindgang bag på anlæggets forstærker. Denne indgang kan have påskriften ”CD”, ”Tuner”, ”AUX” eller noget fjerde. Men det er den samme type indgang uanset, hvad der står over den.

TAGS
stereoanlæg
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S