Home » TV » Stortest: Det dyreste tv er ikke bedst
Stortest: Det dyreste tv er ikke bedst

Stortest: Det dyreste tv er ikke bedst

Share

55 tommer er danskernes nye standardformat. Men det interessante er, at der er kolossal prisforskel mellem tv’erne – over 22.000 kroner fra det billigste til det dyreste produkt i denne stortest, som giver dig overblik over markedet (hvor den dyreste ikke vinder!)

Hvad er det for et tv, du vil have i dag? Det skal i hvert fald være på 55”, lyder meldingen fra producenterne. Derfor tester vi her seks nye tv’er i danskernes foretrukne format. Hvad der til gengæld ikke er ensartet, er prisen. Der er over 22.000 kroner forskel fra den billigste model på markedet – leveret af en ny aktør – til den dyreste luksusmodel. Så er det jo ekstra fint, at den dyreste model faktisk ikke er testens vinder!

Læs også: 7 sikre råd før du køber nyt tv

Se også:  Guide: Kend din skærmtype

55” lyder måske lidt voldsomt. Men med de tynde rammer, der efterhånden indfatter alle tv-skærme, opleves de store skærme som mindre dominerende, nærmest som en 50”eller mindre for et par år siden.

Men uanset pris og design, så har alle nye tv’er i dette format fået 4K-opløsning. Full HD er på vej ned i camping-tv-kategorien. Det er en lige så klar trend, at 4K-panelerne er blevet billlige. Der benyttes LED hos samtlige deltagere. De mere eksotiske OLED-løsninger er stadig for kostbare.

De buede tv-skærme er på tilbagetog. Flere producenter har faktisk valgt det buede design fra (Philips vil ikke længere sælge krumme løsninger), mens nogle stykker stadig holder fast. Det er en smagssag, hvad man bedst kan lide. Vi synes det er en lidt unødvendig feature, som betyder, at hvis flere skal kigge med, ser personer ud til siderne et mindre godt billede end dem i midten. Et krumt tv er et single-tv.

Se også:  OLED-tv'er [STORTEST]: Store tv-skærme til storslåede sejre
Stille 3D-nedtur

Den samme nedtur oplever 3D-teknologien på sin egen måde. Godt nok er det stadig helt almindeligt, at denne funktion følger med (i alle tilfælde med passiv teknologi), men i realiteten er det de færreste af os, der bruger det til noget, og det er ikke noget, producenterne hævder sig med.

I dag er det vigtigere at få smart-tv, der kan bruges til noget; at du har de apps, du skal bruge eller nemt kan installere dem efterfølgende.

Læs testene her:

TCL U55S7906

Sony Bravia KD-55XD9305

Samsung UE55JS9005Q

Philips 55PUS6501

Loewe Connect 55 UHD

Panasonic Viera TX-55CX800E


TAGS
4K
Smart TV
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S