Home » Streaming » Stort streaming-tjek: Her får du flest serier for pengene
Stort streaming-tjek: Her får du flest serier for pengene

Stort streaming-tjek: Her får du flest serier for pengene

Share

Priserne på streaming-tjenester ligner hinanden, men der er væsentlig forskel på, hvor meget du får for pengene. Det viser en stor undersøgelse foretaget af Spareportalen CupoNation

Netflix, HBO Nordic og Viaplay. Danskerne streamer som aldrig før – 49% havde i 2015 et betalt abonnement til en streaming-tjeneste, ifølge Kulturministeriet. Men hvor får man egentlig mest indhold for pengene? Det har CupoNation undersøgt.

Hvis du ser på hvor mange serier du får, så er der klart flest hos Netflix. Her får du adgang til 589 serier for ned til 79 kr. om måneden. Det giver en pris pr. serie på kun 13 øre.

Tilsvarende har HBO Nordic 175 serier til en pris på 51 øre pr. serie med det månedlige abonnement på 89 kr. Hos Viaplay får 316 serier for ned til 89 kr. eller 28 øre pr. serie.

Se også:  Nu er der spil på Netflix: Gratis for alle abonnenter
Hver sine serier

Tre serier – Mad Men, Outlander og Vampire Diaries – er at finde på alle tre tjenester, mens en del af de øvrige serier er at finde på to af tjenesterne. Nogle er dog eksklusive og såkaldt originale serier. Her finder man fire hos Viaplay, 63 hos HBO Nordic og hele 157 hos Netflix.

Blandt de originale serier er Netflix’ Better call Saul og Stranger Things, HBO Nordics Game of Thrones og Girls, samt Viaplays Swedish Dicks og Veni Vidi Vici.

Forskel i kvalitet

Kvantitet er dog ikke alt. Den gennemsnitlige vurdering på filmsitet IMDb.com er på 7,3 ud af 10 hos Viaplay, 7,4 hos Netflix og hele 7,8 hos HBO Nordic. Så selv om HBO Nordic har færrest serier, er disse af en højere kvalitet.

Se også:  HBO Max bliver billigere end HBO Nordic - og markant bedre

Går man i stedet efter de 250 bedst vurderede serier på IMDb.com, rammer Netflix hele 50 og HBO Nordic 40. Viaplay må tage til takke med 14 ud af de 250 bedste.

Undersøgelsen er foretaget i starten af maj, hvor alle serier på de tre streamingtjenester er kategoriseret. Det samlede datasæt kan findes på CupoNations hjemmeside.

CupoNation er en online rabatkode platform, der hjælper brugere med at finde de bedste rabatter og tilbud i butikker og brands rundt omkring i verden. Alle tilgængelige rabatter og tilbud til e-handelsbutikker indsamles, så de besøgende kan spare på deres daglige indkøb hver måned.

Streaming.

De vigtigste tal fra undersøgelsen.

Fakta: Streaming

Hvor mange danskere benytter streamingtjenester ugentligt?
YouTube: 48 %
Netflix: 32 %
DR TV: 24 %
TV 2 Play: 10 %
HBO Nordic: 8 %
Viaplay: 7 %
YouSee: 7 %


TAGS
HBO Nordic
Netflix
on demand
streaming
viaplay

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S