Home » Hardware » Stort sommertema – sport, ferie og festival: Her er redaktørens udvalgte produkter
Stort sommertema – sport, ferie og festival: Her er redaktørens udvalgte produkter

Stort sommertema – sport, ferie og festival: Her er redaktørens udvalgte produkter

Share

Hvilken elektronik har du brug for i sommer-ferien? Her har redaktøren været på jagt blandt alle de testede produkter siden sidste sommer og har til dette nummer udvalgt 69 af de mest attraktive

Hvert år tester AOD flere hundrede produkter i forskellige kategorier – computere, tv, mobiltelefoner, lyd og det smarte hjem. Nogle af dem er særlig velegnede til brug i sommerferien, hvad enten du er derhjemme, er ude at rejse eller for eksempel på festival.

Du skal selvfølgelig være klædt upåklageligt på og ikke savne nogen som helst elektronisk enhed, som kan underholde dig eller være en praktisk hjælp i de lyse og varme måneder.


Læs hele sommertemaet i vores gratis e-magasin her.


Derfor har AODs redaktør sat sig sammen med testholdet for at dykke ned i listen over alle de produkter, som har været testet siden august sidste år. Hvilke af dem er sommer-egnede, og hvilke af dem har en kvalitet, så redaktøren kan sætte dem på din ønskeliste?

Udsøgt og udvalgt

Resultatet er blevet en udsøgt og udvalgt oversigt over fremragende produkter – en tjekliste, som du kan kigge igennem, før sommerens herlige lediggang overmander dig.

Temaet er opdelt i to dele. Denne gang har vi fokus på de produkter, du har brug for hjemme på matriklen eller i din lejlighed. Her har redaktøren udvalgt i alt 69 produkter.


Læs 2. del af sommertemaet her


Næste gang – i slutningen af juni – sætter vi i temaet fokus på det udstyr, som du kan tage med på ferie uden for hjemmets rammer. Også her vil redaktøren genbesøge vores tidligere test og bringe en lang række spændende anbefalinger fra testlaboratoriet.

Listen er opdelt i kategorier. Denne gang handler det om tv’er, tv-projektorer, lydbarer, streaminghøjttalere primært rettet mod indendørs brug, routere, pc-skærme, smart lys og robotplæneklippere.

Næste gang får du vores anbefalinger i kategorierne hovedtelefoner, udendørshøjttalere, mobiltelefoner, tablets, mobile projektorer, mobilroutere og smarture.

Se alle produkterne på de næste sider:

Tv’er og projektorer, side 2

Lydbarer, side 3

Indendørs-højttalere, side 4

Routere, side 5

Pc-skærme, side 6

Smartlys, side 7

Robotplæneklippere, side 8-10

Læs hele sommertemaet i vores gratis e-magasin her.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Næste

TAGS
bedste produkter
Guide
sommer 2022

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S