Home » Mobiltelefon » Stort prisfald på den foldbare Motorola Razr mobil
Stort prisfald på den foldbare Motorola Razr mobil

Stort prisfald på den foldbare Motorola Razr mobil

Share

Motorolas genfødte Razr-mobil er blevet flere tusind kroner billigere og er opdateret med Android 10 som føjer nye funktioner til frontskærmen

Den blev præsenteret tilbage i november og skulle have været på markedet i januar, men lanceringen blev udskudt, da corona besværliggjorde produktionen. Indtil videre er det kun de kunder, der havde forudbestilt den, der har fået den i Danmark. Men nu er den på hylderne hos Telia, som er eksklusiv forhandler af mobilen.

Og det endda med et betydeligt prisfald. Razr blev lanceret til 12.999 kroner, men fås nu til 9.999 kroner. Det virker som et fornuftigt tiltag, da Samsung nåede at overhale dem til markedet med den foldbare Galaxy Z Flip, som er billigere og har bedre specs (læs vores test af Samsung Galaxy Z Flip her).

Se også:  Xiaomi Mi 11 Ultra [TEST]: Et monster af en kameramobil
Flere funktioner i frontskærmen

Køber du Motorola Razr nu får du tilmed Android 10 med i pakken, for mobilen er netop opdateret til Googles nyeste styresystem. Det åbner op for nye funktioner på den lille Quick View-skærm, som man bruger, når mobilen er lukket.

Du kan nu ringe til dine yndlingskontakter uden at åbne telefonen – swipe blot til venstre på Quick View-skærmen for at få adgang til dine yndlingskontakter.

Du kan desuden læse og svare på beskeder fra de mest populære besked-apps via det nye Smart Reply eller det nye Quick View-tastatur.

Quick View-kameraet har også nye indstillinger såsom Group Selfie, Portrait Mode, Spot Color og lignende. Når din razr er klappet sammen og låst op, kan du åbne kameraet ved at swipe til højre eller ved brug af Quick Capture med et vrik på håndledet.

Se også:  Xiaomi Mi 10 5G [TEST]: Sidste års topmodel
Der er kommet nye kamerafunktioner i Quickview-skærmen.

Der er kommet nye kamerafunktioner i Quickview-skærmen.

Dertil kommer Turn-by-Turn-navigation fra Google Maps og musik fra Spotify eller YouTube Music, direkte på Quick View-skærmen.

Vi har haft mobilen i hænderne. Du kan læse vores indtryk af Motorola Razr herunder:

Hands on: Motorola Razr


TAGS
Android 10
foldbar mobil
Motorola
RAZR
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S