Home » Andet » Stort Apple-event i næste uge
Stort Apple-event i næste uge

Stort Apple-event i næste uge

Share

Apple har indkaldt pressen til stort event d. 10. september. Hvad der vil blive afsløret er uvist. Spekulationerne går på alt fra billige iPhones til et ur og et tv

Apple har ofte formået at overraske, når de har holdt lancerings-events. Mens alle har forventet et særligt produkt har de i stedet trukket et helt andet frem. Om det samme kommer til at ske i næste uge, hvor Apple har kaldt pressen til Cupertino, er ikke til at sige.

Den eneste hentydning indbydelsen giver er nogle farvede bobler. Det er imidlertid nok til at flere føler sig sikre på, at Apple lancerer en billig iPhone i en række forskellige farver. Den skal angiveligt hedde iPhone 5C.

Se også:  iPad mini har fået flere kræfter og nyt design

Samtidig forventes Apple også at komme med en ny topmodel, der imidlertid ikke vil byde på nok nye features til at gå et helt tal op i rækken, men i stedet vil hedde iPhone 5S. Forbedringer forventes primært at involvere en hurtigere processor, et bedre kamera og muligvis en fingeraftrykslæser.

Spekulationer om helt andre produkter er dog langt fra taget af. Rygterne går fortsat om et ur og nogle har heller ikke opgivet håbet om et tv.

Hvad tror du Apple kommer med i næste uge?


TAGS
Apple
event
iPhone
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S