Store opdateringer på vej til Windows 10

Store opdateringer på vej til Windows 10

Share

Microsoft løfter sløret for den kommende Windows 10 Fall Creators Update, som byder på nye tiltag inden for Mixed Reality og gør det nemmere at udvikle apps på tværs af Windows og iOS

De kommende opdateringer til Windows 10 blev i sidste uge præsenteret på Build 2017, som er Microsofts årlige udviklerkonference i Seattle.

Windows 10-brugernes gemte billeder og video kan nu omdannes til spændende fortællinger over et unikt soundtrack eller et særligt tema. Den nye funktion hedder Windows Story Remix, som ved hjælp af kunstig intelligens kommer med forslag til at skabe og dele visuelle historier.

Med Windows Story Remix kan Windows 10-brugere også prøve kræfter med Mixed Reality. Ved at tilføje 3D-objekter til billeder eller videoer – eller tegne på billederne med Windows Ink – kan den virtuelle verden blive en del af den kreative fortælling i Windows Story Remix.
Senere på året kan Windows Story Remix hentes som app i Windows Store, når den endelige dato for Windows 10 Fall Creators Update offentliggøres.

Se også:  Guide: Farvekod filer og mapper i Windows 10
Indhold på tværs af enheder

Microsoft Graph er en cloudbaseret API-funktion, der gør det muligt at tilgå dokumenter og arbejde i disse fra forskellige devices – uanset tid, sted og styresystem. Microsoft Graph forbinder samtaler og indhold via skyen og sikrer som platform, at informationer glider problemfrit mellem Windows, iOS og Android. De væsentligste funktioner ved Microsoft Graph er:

Del denne