Store opdateringer på vej til Windows 10

Store opdateringer på vej til Windows 10

Share

Microsoft løfter sløret for den kommende Windows 10 Fall Creators Update, som byder på nye tiltag inden for Mixed Reality og gør det nemmere at udvikle apps på tværs af Windows og iOS

De kommende opdateringer til Windows 10 blev i sidste uge præsenteret på Build 2017, som er Microsofts årlige udviklerkonference i Seattle.

Windows 10-brugernes gemte billeder og video kan nu omdannes til spændende fortællinger over et unikt soundtrack eller et særligt tema. Den nye funktion hedder Windows Story Remix, som ved hjælp af kunstig intelligens kommer med forslag til at skabe og dele visuelle historier.

Med Windows Story Remix kan Windows 10-brugere også prøve kræfter med Mixed Reality. Ved at tilføje 3D-objekter til billeder eller videoer – eller tegne på billederne med Windows Ink – kan den virtuelle verden blive en del af den kreative fortælling i Windows Story Remix.
Senere på året kan Windows Story Remix hentes som app i Windows Store, når den endelige dato for Windows 10 Fall Creators Update offentliggøres.

Se også:  Guide: Kom i dybden med Windows 10
Indhold på tværs af enheder

Microsoft Graph er en cloudbaseret API-funktion, der gør det muligt at tilgå dokumenter og arbejde i disse fra forskellige devices – uanset tid, sted og styresystem. Microsoft Graph forbinder samtaler og indhold via skyen og sikrer som platform, at informationer glider problemfrit mellem Windows, iOS og Android. De væsentligste funktioner ved Microsoft Graph er:

• En visuel tidslinje, der viser, hvilke filer, apps og websites man tidligere har åbnet. Det skaber overblik.
• Ved hjælp af Cortana-funktionen Pick Up Where You Left Off kan du hurtigt finde frem til igangværende eller tidligere opgaver. Funktionen virker både på tværs af Windows, iOS og Android.
• Udklipsholderen gør det hurtigt og nemt at copy-paste fra en computer til en smartphone.
• OneDrive Files on Demand giver adgang til alle filer i skyen uden at downloade dem og bruge lagerplads lokalt.

Se også:  26 ting du måske ikke vidste du kunne gøre med Windows 10
Nemmere udvikling til Windows og iOS

Windows 10 Fall Creators Update vil også gøre det nemmere for udviklere at skabe de mest innovative digitale programmer og apps på tværs af Windows og iOS. Derfor introducerer Microsoft Visual Studio til Mac-devices ved hjælp af værktøjet Xamarin Live Player, hvor app-udviklere kan skabe, teste og fejlfinde apps på tværs af Windows og iOS.

Derudover vil to nye standarder gøre det nemmere for udviklere at programmere i Windows. Det drejer sig om .NET Standard 2.0 for UWP og XAML Standard.

En tredje nyhed på app-fronten er introduktionen af den populære executive app ‘SAP Digital Boardroom’ til Windows Store senere i maj. Det er en digital bestyrelsesportal, der samler og danner et overblik over store mængder data fra forretningssystemer.

Del denne