Fire veje til trådløs musik i hjemmet

Fire veje til trådløs musik i hjemmet

Share

Trådløs lyd har for alvor indtaget de danske hjem, og du kan nyde musikken i alle rum. Her fortæller vi, hvordan multirumsløsningerne fungerer og demonstrerer forskellen mellem fire af de mest populære systemer

Den trådløse lyd har erobret hjemmene. Og nu skal vi ikke nøjes med at lytte til transistorlyd fra en enkelt højttaler, men kan distribuere lydoplevelserne magtfuldt ud i enhver krog af boligen. Mulighederne er mange, og de har forskellige navne, men her kalder vi dem multirumssystemer.

Det er, som navnet antyder, en opsætning, der gør det muligt at afspille lyd, musik eller radio i flere rum uafhængigt af hinanden. Kilden kan være fra en internetradio, en musiktjeneste eller din egen samling af musik gemt på en NAS, et fysisk lager, som er forbundet til hjemmets netværk.

Se også:  Skærmopløsningen på Samsung Galaxy S7 sættes ned

Med et program til computeren eller en app på din smartphone eller tablet er det dig, som bestemmer, hvilke trådløse højttalere der skal spille hvad. Og inde i appen kan du hente musik fra forskellige musiktjenester, som producenten af dit multirumssystem understøtter. Med for eksempel Spotify eller Apple Music kan du høre musik og netradio i køkkenet, mens du sætter kaffen over. Og før du smutter under bruseren, skifter du til højttaleren i badeværelset.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

Del denne