Home » Spil » Stor prisforskel på spillekonsoller og kommende spiludgivelser
Stor prisforskel på spillekonsoller og kommende spiludgivelser

Stor prisforskel på spillekonsoller og kommende spiludgivelser

Share

Du kan spare op til 800 kroner, hvis du køber din konsol hos den rigtige forhandler, og der er ligeledes penge at spare på efterårets store spilnyheder. CupoNation har tjekket markedet

Efteråret er hastigt på vej, hvilket er ensbetydende med, at folk igen begynder at bruge mere tid indendørs. For de spilglade betyder dette mere tid foran computeren.

Grundet dette har spareportalen CupoNation fundet frem til, hvor meget de kommende populære spiludgivelser koster og hvornår de udgives.

Se også:  Nyt netværkskort skal gøre det nemt at opbygge et 10GbE-miljø

Forhandlerne i undersøgelsen er blevet udvalgt ud fra de købskanaler man normalt har adgang til som forbruger. Der er dermed et bredt udvalg af både fysiske butikker og online-butikker.

Inkluderet er også de enkelte konsollers egne købskanaler (spilplatforme), såsom “PlayStation Store”, “Xbox One store”, “EA Origin” og computerspilstjenesten “Steam”.

Vidt forskellige priser på spil

Den første undersøgelse omhandler priserne på de store spil, der bliver udgivet her til efteråret. Spil som Fifa 18, Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront 2, The Sims 4 (til både PC og konsoller) etc.

Undersøgelsen peger på, at der er flere penge at spare, afhængigt af hvor spillet købes. Typisk er der en besparelse på op til 100 kroner afhængigt af forhandleren. Det interessante er dog, at det ikke altid er den samme forhandler der er den billigste, da priserne varierer meget fra spil til spil.

Se listen med spilpriser og udgivelseskalender her.

 

TAGS
Gaming
priser
spilkonsoller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S