Home » Styresystem » Stor opdatering til Windows 11 klar – masser af nye features
Stor opdatering til Windows 11 klar – masser af nye features

Stor opdatering til Windows 11 klar – masser af nye features

Share

Den første store opdatering af Windows 11 er begyndt at rulle ud til brugerne. Windows 11 22H2 byder på ny Start-menu samt nye features til gaming og sikkerhed

Det er den første store funktons-opdatering siden Microsoft for snart et år siden lancerede Windows 11.

Der er ikke så lidt på menuen.

Opdateringen byder blandt andet på ny start-menu, med mulighed for at trække ikoner fra menuen og lægge dem på værktøjslinjen samt indførelse af mapper, som skabes, når man trækker apps ovenpå hinanden.

Man kan desuden skræddersy menuen ved at vælge om man vil have flere fastgjorte filer og apps eller flere anbefalede fremfor standard-layoutet.

Microsoft lover også en hurtigere og mere præcis søgning.

Se også:  Windows 11 på vej ud i Danmark – sådan retter du udseendet

Stifinderen har ligeledes fået en overhaling. En ny hjemmeside giver dig mulighed for at fastgøre filer, så der er hurtig adgang, ligesom i Start-menuen. Microsoft introducerer også browser-agtig faner, men først med en senere opdatering.

Nye apps og spilfeatures

Den nye Clipchamp-app giver adgang til nem videoredigering, mens Windows Studio byder på stemmefokusering og baggrundsløring til brug i videosamtaler.

Gamerne får glæde af ydelsesoptimeringer som forbedrer latens og åbner egenskaber som Auto HDR og Variable Refresh Rate til spil i DirectX 10 og DirectX 11 vinduer – disse features var før kun tilgængelige i fuldskærms DirectX 12-spil. Understøttelse af DirectX 12 Ultimate og DirectStorage er også del af opdateringen.

Se også:  Windows 11 holder farten til gaming

Der er også en ny HDR kalibrerings-app og hvis du tilgår Xbox Game Bar med en Xbox controller, får du en hurtig-launcher til seneste spil og spil-launchere.

Sikkerheden får også et lille boost med Smart App Control, som prøver at forudsige om en app er sikker. Den forhindrer den i at åbne den, hvis den af de 43 billioner sikkerhedsunderretninger den årligt modtager, ringer alarmklokkerne. En Microsoft Defender SmartScreen gør desuden brugerne opmærksom på om de er ved at skrive deres fortrolige oplysninger ind i en ondsindet app eller en kompromitteret hjemmeside.

Windows 11 22H2-opdateringen ankommer via Windows Update. Den burde lande på din pc i nærmeste fremtid.


TAGS
Windows
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S