Home » Transport » Stor opdatering til Polestar 2
Stor opdatering til Polestar 2

Stor opdatering til Polestar 2

Share

Polestars seneste store opdateringspakke, OTA, udrulles nu på alle markeder. Med udvikling og forbedring af flere centrale funktioner tages køre- og brugeroplevelsen i Polestar 2 til nye højder

“Polestar 2’s forbundne karakter betyder, at vi kan fortsætte med at udvikle nye funktioner, forbedre eksisterende egenskaber løbende og sende opdateringer til vores kunder regelmæssigt,” siger Polestars administrerende direktør, Thomas Ingenlath, og tilføjer:

“Siden vores første opdatering i slutningen af 2020 har vi lanceret flere vigtige software- og funktionsopgraderinger, som har forbedret rækkevidden, effektiviteten, tilslutningsmulighederne og køreoplevelsen. Med den seneste opdateringspakke leverer vi nogle af vores kunders største ønsker på deres ønskeliste over forbedringsmuligheder.”

Optimerer rækkevidden

I den nye P1.7-opdatering introduceres en ny Range Assistant-app i Polestar 2, der især er rettet mod at hjælpe nye bilister i elbilernes verden med at forbedre rækkevidden og effektiviteten af bilens batteri. Appen indeholder bl.a. en Eco Climate-funktion, der vil hjælpe med at øge effektiviteten af batteriet ved at lade føreren reducere batteriforbruget til klimasystemet efter behov.

Se også:  Skoda klar med sin hidtil stærkeste elbil - i Danmark til foråret

Som en del af opdateringen er der gennemført forbedringer af forkonditioneringen, som Polestar introducerede tidligere i 2021. Forkonditionering er en klimafunktion, som så vidt muligt forsøger at opnå komforttemperatur i kabinen inden afgang. Med OTA-opdateringen forkonditioneres batteriet nu automatisk, når bilen er tilsluttet – alt sammen i henhold til den planlagte klima-timer, der således giver en optimal temperatur afstemt med førerens planlagte afgangstidspunkt, der nu også kan forudindstilles i Polestar-appen.

Optimering af batteritemperaturen spiller en stor rolle for effektiviteten af DC hurtigopladning. Med den seneste opdatering er en ny funktion til forkonditionering af batteriet opkoblet til Google Maps. Når en offentlig hurtigopladningsstation er programmeret som en destination eller et waypoint, vil batteriet blive forkonditioneret langs ruten for at opnå den hurtigst mulige opladning.

Se også:  Overraskende succes: Mere end 1000 Polestars på de danske veje

Læs vores test af Polestar 2 her:

Polestar 2 [TEST]: Stærk Tesla-rival med Google ombord


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
polestar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S