Home » Mobiltelefon » Stor opdatering til Huawei-mobiler giver markant bedre grafik
Stor opdatering til Huawei-mobiler giver markant bedre grafik

Stor opdatering til Huawei-mobiler giver markant bedre grafik

Share

En opdatering til Huaweis smartphones forbedrer den grafiske performance med op til 60 procent og mindsker strømforbruget med op til 30 procent

Kan teknologien bag en bils turbolader gøre grafikken bedre i din smartphone? Det mener teknologivirksomheden Huawei, der snart er klar med en opdatering til udvalgte smartphones, der gør det slut med overophedede smartphones og dårlige spiloplevelser.

Grafiktunge spil, virtual reality og kunstig intelligens. Nutidens forbruger stiller høje krav til deres smartphones og særligt deres evne til at levere en ordentlig grafik. Men det kan være en udfordring at levere god grafik, uden at telefonen bliver overophedet, eller at batteriets kapacitet ikke kan slå til.

Den udfordring har Huawei taget alvorligt, og derfor lancerer de nu en teknologi ved navn GPU Turbo, som er udviklet med inspiration fra den måde en turbolader i en bil bliver nedkølet. Turboladeren nedkøles ved, at en cylinder pumper frisk luft ind i forbrændingsenheden, som sikrer, at enheden kan fungere uden at blive overophedet. Det er den samme teknologi, der nu bliver integreret i udvalgte smartphones fra Huawei gennem en ny opdatering, der rulles ud i Q3 for P20- og Mate 10-smartphones og senere på året til andre Huawei-modeller.

Se også:  Huawei MateView GT [TEST]: Hurtig gamingskærm med kontorpotentiale

Teknologien forbedrer den grafiske kvalitet og performance med op til 60 procent, samt mindsker strømforbruget med op til 30 procent.

Mange mobiler opdateres

”Det vil især kunne mærkes, når vores brugere spiller grafisk krævende spil, men det vil også forbedre telefonens brug af EMUI, der understøtter apps inden for kunstig intelligens og virtual reality. Det vil give helt nye muligheder for apps, der for eksempel tilbyder virtuelle klasseværelser, online shopping og meget mere – som ellers kan have svært ved at fungere optimalt på smartphones,” siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager i Huawei Danmark.

Disse smartphones bliver opdateret i Q3 2018:
– Huawei Mate 10 og Mate 10 Pro
– Huawei Mate 10 Lite
– Huawei P20 og P20 Pro
– Huawei P20 Lite
– Huawei P Smart

Se også:  Nu kommer OnePlus Nord 2 5G

Disse smartphones bliver opdateret i Q4 2018:
– Huawei Mate 9 og Mate 9 Pro
– Huawei P10 og P10 plus


TAGS
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S