Home » TV » Stor lyd til tv’et
Stor lyd til tv’et

Stor lyd til tv’et

Share

LG er på vej med lydbjælker i kompakt design og med et væld af tilslutningsmuligheder

Flad-tv’erne bliver tyndere og tyndere, hvilket er godt fra en æstetisk vinkel, men ikke optimalt fra et lydmæssigt perspektiv. Flere tv-producenter tilbyder derfor en separat lydbjælke, der kan hæve lydoplevelsen til et højere niveau.

LG er således på trapperne med nye lydbjælker, som skal give en stor lyd, selvom om designet er kompakt. De slanke enheder vægmonteres og den integrerede 3D-lydprocessor tilføjer surround-lyd til film uden behov for et surround-­anlæg med satellithøjttalere.

Flere af modellerne understøtter hdmi med Audio Return Channel (ARC), der gør det muligt uden videre at koble enheden sammen med eksempelvis en Blu-ray-afspiller eller en spilkonsol. De fleste har også trådløs Bluetooth-forbindelse, så der kan streames musik.

Se også:  Soundbars [STORTEST]: Få stor lyd fra tv'et

Den kraftigste model i serien, NB4530A, har en udgangseffekt på 310 W og leveres med en separat trådløs subwoofer. Omtrent samme dimensioner har NB3730A, der, ligesom de øvrige modeller, understøtter både Bluetooth og HDMI med ARC, men især er velegnet til brug med et Smart TV. Den indbyggede Smart TV-understøttelse giver brugeren adgang til den fulde funktionalitet med Premium-applikationer som Netflix, SF Anytime og TV4 Play samt LG’s App Store. WiFi Direct gør det desuden muligt at streame multimedier som eksempelvis film fra en computer trådløst til fjernsynet.

De mindre modeller har et simpelt design, der leder tankerne hen på klassiske højttalere. NB3530A har en trådløs subwoofer med en udgangs­effekt på 300 W, mens NB2430A og NB2530A klarer sig uden. De har udgangseffekt på henholdsvis 160 og 100 W.

Se også:  LGs nye earbuds renser sig selv

NB4530A forventes at være i handlen i 1. kvartal, NB3730/3530/2430 i 2. kvartal, og NB2530 i 3. kvartal af året. De vejledende priser vil blive annonceret, når lanceringen nærmer sig.


TAGS
LG
soundbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S