Home » Mobiltelefon » Stor kameraopdatering til OnePlus 9-serien: Filmisk vidvinkel fra Hasselblad
Stor kameraopdatering til OnePlus 9-serien: Filmisk vidvinkel fra Hasselblad

Stor kameraopdatering til OnePlus 9-serien: Filmisk vidvinkel fra Hasselblad

Share

XPan Mode er udviklet i samarbejde med kameraproducenten Hasselblad og giver OnePlus 9 og 9 Pro-brugerne et helt nyt format med hilsen til filmhistorien

XPan Mode er designet til at gengive den originale XPan-oplevelse, som mange fotoentusiaster kender fra Hasselblads XPan-kamera. Den nye fotofunktion bliver tilgængelig i OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

“I samarbejde med Hasselblad har vi genskabt den legendariske XPan-fotooplevelse, der giver mulighed for at se sine billeder i 65:24 format, inden man skyder et panoramabillede i 30 mm og 45 mm. Ved at bruge XPan Mode kan brugerne se verden igennem et helt unikt objektiv, og vi glæder os til at se, hvordan brugere og fotografer vil tage imod det,” siger Hsiaohua Cheng, Head of Imaging i OnePlus.

“Hasselblad XPan er et revolutionerende produkt, der skabte en ny æra inden for fotografi. Det havde ikke kun fordelen af 135 frames, men gav også den fordel at kunne skifte til bredformat uden at skulle skifte film. Det var et af de første produkter med et 35 mm-filmkamera med to billeder, hvilket var noget helt nyt i den daværende kameraindustri,” siger Bronius Rudnickas, Global Marketing Manager i Hasselblad.

Se også:  OnePlus 9 [TEST]: Lidt for mange kompromisser

Her er nogle funktioner i den nye XPan Mode:

• To brændvidder, der genskaber to klassiske objektiver fra Hasselblad XPan
Med sine to brændvidder på hhv. 30 mm og 45 mm, der minder om to klassiske objektiver på det originale Hasselblad XPan-kamera, får brugere mulighed for at tage panoramabilleder med et preview direkte fra den såkaldte viewfinder i OnePlus kamera-appen.
• Et billedformat på 65:24, der muliggør unik historiefortælling
Billeder taget med XPan Mode har et billedformat på 65:24, hvilket er det samme som det originale Hasselblad XPan-kamera. Billederne taget i XPan Mode er beskåret fra det primære kamera på 48 MP og det ultra-brede kamera på 50 MP i stedet for standardindstillingen på 12 MP. Resultatet er et billede i høj opløsning på over 20 MP. XPan-billederne har derudover en opløsning på 7552 × 2798 på 30 mm og 7872 × 2916 på 45 mm.
• Skru tiden tilbage med æstetiske sort/hvid billeder
OnePlus har i samarbejde med Hasselblad udviklet to filmsimuleringsprofiler til XPan Mode, der tilbyder billeder i hhv. farver og i sort/hvid. Med sort/hvid-indstillingen kan brugere tage en tur tilbage i tiden og skabe flotte fortællinger, om end det er portrætter, street fotografi eller arkitektur. Foretrækker brugere at tage billeder i farver, er disse blevet opdateret af Hasselblad, hvilket giver den en detaljeret og realistisk farveprofil.
• En hyldest til filmhistorien
I XPan Mode vil det frosne billede, når lukkeren trykkes, først blive præsenteret som en negativ film, der udvikler sig til det billede, der skal gemmes på telefonen. Dette minder om det traditionelle filmkamera og er en hyldest til filmhistorien.

Se også:  OnePlus Buds Pro [TEST]: Toptjekkede earbuds til stærk pris

XPan Mode er tilgængeligt nu med den nyeste opdatering til OnePlus 9 og OnePlus Pro 9-telefoner.

Læs vores test af OnePlus 9 Pro her:

OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?


TAGS
hasselblad
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S