Home » Tilbehør » Studieklar 2021: Guide med alt det bedste grej til studiet
Studieklar 2021: Guide med alt det bedste grej til studiet

Studieklar 2021: Guide med alt det bedste grej til studiet

Share

Blandt alle det seneste års testede nyheder har redaktionen udvalgt 85 produkter særligt egnede, når du arbejder med opgaver og projekter derhjemme

Hvilke produkter skal du satse på for at være optimalt klædt på til studieåret, når du derhjemme arbejder med opgaver og projekter, kommunikerer med studiekammeeaterne eller blot tager en slapper? Det får du inspiration til her. Blandt alle de mange produkter, AOD har testet det seneste års tid, har redaktionen udvalgt 85 af dem som værende særlig velegnede i studiesammenhæng. Listen er først og fremmest tænkt som inspirationskilde, før du går ud og handler.

Yamaha YH-E700: Lækker lyd uden støj

Yamaha er kendt for god lyd – ikke mindst en masse fine lydbarer – men ikke for hovedtelefoner. Det vender denne nye trådløse hovedtelefon, YH-E700, op og ned på.

Hovedtelefonen imponerer med meget høj lydkvalitet, som klæder alle musikgenrer. Straks musikken flyder igennem, er du ikke i tvivl om kvaliteten. Lyden har en varme og glød, som gør hovedtelefonen ekstrem behagelig at lytte til. Gengivelsen er ikke neutral, men får heller ikke for meget farve. Det hele er afbalanceret på en virkelig rar måde.

Yamaha har en indbygget teknik, hvor lydniveauets høje og lave frekvenser øges. Det er de toneområder, som de fleste mennesker har vanskeligt ved at høre lige så godt som mellemtonen. Og det virker faktisk – ikke mindst, fordi man ikke lægger mærke til, at der manipuleres lidt med lyden.

På lydkvalitet er Yamaha YH-E700 således blandt de bedste i sin prisklasse, og du vil nyde at lytte til musik fra den i dine lektiepauser.

Hovedtelefonen slutter godt tæt uden om øret og virker let og på ingen måde varm på hovedet. Der er heller ikke megen støj, når du rører ved ørekopperne. Alt er fint!

Læs vores anmeldelse af YH-E700 her.

Se listerne på de næste sider ….

Side 2: Printere, mus og tastaturer

Side 3: NAS og webkameraer

Side 4: Routere

Side 5: Højttalere

Side 6: Sikkerhed og pc-skærme

Deltag i konkurrencen om præmierne i Studieklar 2021:

VIND præmier til studiestart!

Læs det gratis e-magasin Studieklar 2021:

1 2 3 4 5 6Næste

TAGS
studie
studiestart
uddannelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S