Home » Mobiltelefon » Stor bank-app klar til Huaweis styresystem
Stor bank-app klar til Huaweis styresystem

Stor bank-app klar til Huaweis styresystem

Share

App’en BankID , der har 8 millioner brugere, bliver nu en del af Huawei AppGallery

 Huawei har den seneste tid arbejdet målrettet på at øge udvalget af apps i AppGallery, der er Huaweis egen app-platform. Det gælder også i Norden, hvor det i dag er blevet offentliggjort, at svenske BankID nu også er tilgængelig på Huawei AppGallery. BankID fungerer som et digitalt ID, tilsvarende et pas eller kørekort, og systemet kan sammenlignes med det danske NemID.

”For os er det vigtigt, at BankID er tilgængelig på de mobiltelefoner, som brugerne ønsker, og at så mange som muligt i Sveriges befolkning kan bruge BankID. Vi har en vigtig position i samfundet i forhold til at muliggøre elektronisk identifikation og sørge for tryg og sikker brug af tjenester og betalinger. Vores mission er at give en sikker og tilgængelig e-identifikation. Det er brugerne, der vælger, hvilke mobile enheder de vil bruge, og BankID understøtter de markedsledende teknologiplatforme på det svenske marked. For dem i Sverige, der downloader deres apps via Huawei AppGallery, er det vigtigt, at vores app også kan findes der,” siger Mats Appelgren fra Marked- og Forretningsafdelingen i BankID.

Se også:  Huawei er nu verdens største mobilproducent - banker Samsung og Apple
Huawei skubber på udviklingen

Selvom stadig mangler at danske banker og store tjenester som NemID og eBoks hopper på Huaweis platform, kan indlemmelsen af BankID være en indikation på, at det rykker den rigtige vej.

Huawei har lanceret et omfattende udviklerprogram til AppGallery for at samarbejde med udviklere over hele verden. Programmet har mere end 3000 app-udviklere tilknyttet og skal bidrage til at skabe et samlet økosystem for mobile enheder. Kernen i økosystemet er Huaweis 1 + 8 + N-vision, hvor smartphonen (1) kan kobles til otte sekundære enheder (8) (PC, tablet, TV, højtalere, briller, ur, bil og høretelefoner) og derfra sikrer brugeren adgang til produkter, services og oplevelser i uanede mængder (N) fra Huaweis partnere.

Se også:  Huawei klar med årets topmobiler - her er P40-serien

Desuden har den nordiske del af Huawei ansat 20 medarbejdere, der skal række ud til lokale app-udviklere med henblik på at indgå lokale partnerskaber og integrere udviklernes apps på AppGallery. Forventningen er, at antallet af disse medarbejdere på sigt skal fordobles. I dag har AppGallery omkring 570 millioner brugere på verdensplan.


TAGS
appgallery
bank
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S