Home » Gaming & Konsoller » Støjende cruise
Støjende cruise

Støjende cruise

Share

Hvis headsettet klemmer på hovedet, er der stadig mulighed for at få håndfri betjening af mobilen. Jabra Cruiser sættes fast i solskærmen, men dét, lyden minder om, er den, du får, hvis du taler ned i en konservesdåse

Hvis ordene Jabra og headset indgår i samme sætning, så er det næsten også naturligt at sige »god kvalitet«. Det ville vi rigtig gerne sige også gjaldt her, men sådan skal tingene ikke være.

Ganske kort kan det siges, at Jabra Cruiser har masser af gode intentioner, men lydkvaliteten er alt for dårlig i begge ender af samtalen, og det er det, der tæller mest, når det kommer til telefonsamtaler.

Det skorter ellers ikke på funktioner i Jabra Cruiser, når den først er forbundet til din telefon, kan den fungere som musikafspiller, og har de nødvendige spil-, stop- og spoleknapper. Lad det lige være sagt med det samme; hvis du har en iPhone så kan du ikke bruge andet end play og stop.

Se også:  Lille billig dims giver perfekt Bluetooth-forbindelse i din Windows-pc

Herudover har Cruiser endnu en funktion, nemlig at den kan sende på fm-båndet, og derved sende musik og tale ind i din radio.

Dåsesnak

Vi startede testen med at ringe op helt almindeligt, og der gik ikke længe, før vi kunne konstatere, at knappen til at skrue op og ned for lyden på Cruiser er placeret rigtig dumt, og det er ikke intuitivt hvilken knap, der skal trykkes på for at skrue op for lyden.

Derefter forsøgte vi at føre en samtale, men det var ingen fornøjelse. Modtageren af samtalen beskrev den som meget metallisk og ikke særlig behagelig at høre på, og i vores ende lød det som om lyden kom fra en metaldåse.

Se også:  Jabra PanaCast [TEST]: Videokonference på den billige og enkle måde

Om end det ikke var helt så slemt at høre på, som det tydeligvis var hos modtageren, så var det langt fra behageligt.

Derefter forsøgte vi at få lyden ud gennem vores radio, men det lykkedes aldrig. Sendestyrken var tydeligvis ikke høj nok til, at vores radio kunne opfange signalet, så det opgav vi.

Endelig forsøgte vi at afspille musik over Jabra Cruiser, men det holdt vi hurtigt op med. Det lød forfærdeligt og kan absolut ikke anbefales.


Jabra Cruiser
  • Funktionalitet
  • Pris
1

Alt om DATA siger

Vi ville så gerne sige noget godt Jabra Cruiser, men det er svært at finde noget. Det bedste, vi kan sige, er, at den har et flot design og sidder fint i forruden. Men til formålet er den bare langt fra god nok.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
håndsæt
jabra
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S