Home » Promotion » Stilsikkert ur med stærk teknologi
Stilsikkert ur med stærk teknologi

Stilsikkert ur med stærk teknologi

Share

 Annonce 

Samsung Galaxy Watch4 forener førsteklasses urdesign med avancerede sundhedsfunktioner og et væld af smarte egenskaber, der gør din digitale hverdag nemmere

Et ur er en beklædningsgenstand. En afspejling af din personlige stil. Derfor er det intet, hvis ikke designet er i orden.

I Galaxy Watch4 smelter klassisk urdesign og kvalitetsmaterialer sammen med topavanceret teknologi, så du kan holde trit med din fysiske tilstand og dit digitale liv, mens du opretholder et elegant look.

Hårdført kvalitetsdesign

Urkassen er skabt i rustfrit stål og fås i flere forskellige størrelser. Med uret kommer en rem af fluor-elastomer, som er stilren, holdbar og tåler sved. Da uret er skabt til remme af standardstørrelse, er det nemt at skifte remmen til stort set hvilken som helst du ønsker for at skabe dit eget look.

På siden er to knapper til betjening, og hvis man vælger Classic-modeller, er der en smart drejering omkring urskiven, som gør det nemt at navigere i urets funktioner.

Som centrum er en lysstærk og kontrastrig Super AMOLED-skærm, som viser indholdet med stor skarphed.

Med et enormt udvalg af urskiver kan enhver finde det helt rette look til sit ur.

Se også:  Sidste chance for et unikt limited edition OnePlus-ur

Uret er både støv- og vandtæt, så det holder til alt fra en løbetur i den tørreste sandørken til intens svømmetræning.

Perfekt træningsmakker

Galaxy Watch4 er i en klasse for sig, når det gælder funktioner til måling af din sundhed og fysisk aktivitet. Uret kan registrere stort set enhver tænkelig type træning og gør det endda automatisk, når du påbegynder en aktivitet. Du er derfor sikker på, at alt bliver målt, også selvom det blot drejer sig om en gåtur i parken.

Udfordr vennerne på din yndlingsdisciplin. Jeres præstationer opdateres i realtid, når I dyster, og I kan kommunikere med hinanden samt opnå belønninger for de bedste resultater.

Unikke sundhedsfeatures

En unik BioActive Sensor måler ikke kun din puls, dit blodtryk, dit hjertes elektriske aktivitet (EKG) og iltmætningen i dit blod, men, som noget helt nyt, også din kropssammensætning. Placer en finger på hver af urets to knapper i få sekunder, så får du et detaljeret overblik over fordelingen af skelet- og muskelmasse, væske og fedt i kroppen samt et samlet tal på din BMI. Det kan give et billede af, om din krop er i balance og hjælpe dig til at målrette træning og kostvaner.

Se også:  Samsungs brugerunivers forbinder alle dine enheder - også din Windows-pc

Også dit stressniveau måles af uret, så du ved, om du bør geare ned og tage en pause i den travle hverdag.

Det samme gælder søvnkvalitet. Ved at kombinere flere data, herunder dit iltniveau og endda lyden af din snorken, kan uret give dig en vurdering af din søvnkvalitet og hjælpe dig til at finde optimale soverutiner, så du får mest ud af timerne under dynen.

Læs vores test af Samsung Galaxy Z Flip3

Du kan læse vores store test af Samsung Galaxy Watch4 her:

Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord

To modeller

Uret fås i to versioner. Galaxy Watch4 Classic har tidløst design med robuste knapper og roterende ring omkring urskiven, mens Galaxy Watch4 er moderne og minimalistisk i sit look med betjeningen centreret om touchskærm og to diskrete knapper.

Galaxy Watch4 fås i to designs og med urkasser af forskellig størrelse, så du kan få et ur, der passer perfekt til dit håndled.

Galaxy Watch4 fås i to designs og med urkasser af forskellig størrelse, så du kan få et ur, der passer perfekt til dit håndled.

Læs mere om det helt nye styresystem i Galaxy Watch4, skabt i samarbejde med Google:

Et endnu større univers til dit smartur


TAGS
annonce
galaxy watch
promotion
smartur
smartwatches

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S