Home » Skærm » Stilsikker skærm til hjemmeunderholdningen
Stilsikker skærm til hjemmeunderholdningen

Stilsikker skærm til hjemmeunderholdningen

Share

Avancerede features og smukt design er de bærende egenskaber i skærmene fra EIZOs nye FORIS-serie.

Faktisk er det ikke helt rigtigt, når vi siger, at FORIS-serien er ny. EIZO har nemlig lanceret skærme under navnet i Japan siden 2004. Nu har de imidlertid valgt at kaste nåde på resten af verden og lade os få del i herlighederne med nye FORIS-modeller, som lanceres globalt.

Producenten lægger ud med FORIS FX2431 – en 24,1 tommer HD-LCD-skærm med indbyggede stereohøjttalere og 1080/24P-skærmkapacitet. EIZO er kendt for deres kompromisløse tilgang til såvel kvalitet og design, og den har de tilsyneladende ført videre i FX2431.

Designet er således udført af den verdenskendte industrielle designer, Dr. Kazuo Kawasaki, og skærmen er udstyret med en lang række avancerede features.

FX2431’s nye “bærbare” tilstand gør det muligt at spiller PSP-spil i 1920 x 1200 opløsning. Andre spil med lav opløsning kan vises i op til to gange deres oprindelige størrelse uden forvrængning.

Skærmens 1080/24p-skærmkapacitet tillader desuden Blu-ray og andre formater at afspille jævnt og uden uønskede artifakter. Samtidig retter ContrastEnhancer-funktionen gammaniveauer i mørke og lyse billeder til de ideelle niveauer.

Tilslutningsmulighederne inkluderer dual HDMI-inputs til computere, Blu-ray-afspillere, spillekonsoller m.m., Composit-, komponent- og S-Video-inputs til audio-visual (AV)-udstyr samt DVI-D eller D-Sub PC-inputs. EIZO har desuden tilføjet en ny “Auto USB-valg”-funktion og to upstream-USB-porte, som giver mulighed for samtidig deling af ét tastatur og en mus mellem to computere.

FX2431 har i øvrigt en lang række funktioner til miljørigtig strømbesparelse og leveres med fjernbetjening til alle OSD-funktioner.

Skærmen er i handlen fra september og får en pris på 8.268 kr.


TAGS
eizo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S