Home » Smart hjem » Stilren smart lock låser hoveddøren via telefonen
Stilren smart lock låser hoveddøren via telefonen

Stilren smart lock låser hoveddøren via telefonen

Share

Friday Lock er en digital lås, designet af Bjarke Ingels, som lader dig låse hoveddøren med mobilen

Nu er det slut med at være hjemme, når rengøringshjælpen skal lukkes ind, eller fumle efter nøglerne med favnen fuld af indkøbsposer. Den helt nye smartlås fra danske Friday Locks er markedets mindste, og er kompatibel med Bluetooth, Wi-Fi og HomeKit. Og så er der ikke indgået kompromiser på det banebrydende design, som den verdensberømte, danske arkitekt Bjarke Ingels står bag.

“Friday Lock repræsenterer noget helt nyt inden for smart locks. Både æstetisk, sikkerhedsmæssigt, og når det kommer til brugervenlighed. Det er markedets mindste og mest kompakte lås, den lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og så er den nem at installere og pæn at se på”, lyder det fra CEO og partner i Playground, Anders Bjørndahl, der distribuerer låsen i Danmark og resten af Norden.

Se også:  LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen
Nemt at lukke rengøringshjælpen ind

Når låsen er sat op, kan man via sin smartphone selv bestemme, hvem der får adgang til ens hjem. Også når man ikke selv er hjemme. Med få tryk på telefonen kan man således åbne døren for håndværkeren, naboen eller rengøringshjælpen i bestemte tidsrum. Dermed undgår man at give sine nøgler til andre, ligesom man kan holde øje med, hvornår gæsterne forlader huset igen.

“Friday har udviklet et produkt, som uden tvivl vil gøre livet nemmere for rigtig mange danskere. Både fordi man ikke behøver være hjemme, når man får leveret en ny vaskemaskine, men også fordi låsen automatisk åbner via Bluetooth eller Wi-Fi, når man er tæt på hoveddøren. Samtidig undgår man, at ens nøgler falder i de forkerte hænder, hvilket markant øger trygheden”, siger Anders Bjørndahl.

Se også:  Nu bliver din iRobot meget smartere - helt ny app klar
Design og funktionalitet går hånd i hånd

Låsen er skabt af Friday Labs i tæt samarbejde med BIG Ideas, som har designet markedets smukkeste smart lock. Den kan fås i en lang række forskellige farver og materialer – fra stål til porcelæn, og netop designet differentierer låsen på markedet, fordi smart locks indtil nu har været klodsede og store.

“At vi har en så anerkendt designer med ombord er et blåstempel af både kvalitet, brugervenlighed og udseende. Vores hjem bliver mere og mere intelligente, men designet skal også følge med. Friday Lock er både utroligt praktisk og smukt designet, og vi tror på, at låsen på en elegant måde vil øge danskernes sikkerhed og tryghed”, fortæller Anders Bjørndahl.

Friday Lock koster 2.499 kroner.


TAGS
friday
lås
Smarthome

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S