Home » Bærbar computer » Stillistisk hybrid, et studie i aluminium og glas
Stillistisk hybrid, et studie i aluminium og glas

Stillistisk hybrid, et studie i aluminium og glas

Share

Spectre x360 13 er et glimrende eksempel på en flot designet og velbygget hybrid bærbar. Den er ret hurtig og fleksibel i brug. Den vejer dog lidt mere end de fremmeste på det felt

Det er nok de færreste, der vil bortdømme HP Spectre x360 13 på udseendet. Den har det nyklassiske udtryk, hvor blotlagt aluminium kombineres med en sort skærmramme bag et lag glas.

Den hybride Windows 8.1 bærbar kan også anvendes som tablet, i stand-tilstand, samt i telt-tilstand. Her skal de meget veludførte metalhængsler roses. Til trods for at de ikke er voldsomt dimensionerede, sikrer hængslerne en stabil og ikke mindst fuldstændig trinløs operation.

Den 13,3″ bærbare vejer 1,5 kg., og det er tungere end flere sammenlignelige konkurrenter, hvilket man skal have med i overvejelserne, hvis man regner med at bruge den ofte i tablet-tilstand.

Samlingskvaliteten er til gengæld uovertruffen, her er ikke noget at komme efter. Den bærbare kan til gengæld blive ret så varm på undersiden bagtil, når den belastes med krævende opgaver.

Mestrer alle anvendelser

HP Spectre x360 13 er mere end blot et designpåhit, den overbeviser også i brug. Den fungerer virkeligt godt som bærbar, men den klarer også skærerne glimrende i de andre tilstande. Selv om der ikke er skridsikker belægning på toppen af skærmrammen, står den stabilt i telt-tilstand.

Se også:  Jabra PanaCast + HP Elite Slice [TEST]: To tech-firmaer sammen om elegant videokonference

Den er selvfølgelig tung at sidde med som tablet, i liggende tilstand fungerer den dog glimrende til formålet. Også fordi den bærbare blot er 15,9 mm tyk samlet set.

De fritlagte taster aktiveres ikke i tablet-tilstand, det eneste, man skal være opmærksom på, er, at undgå at tastaturet snavses til, men det gælder alle hybride bærbare af denne type.

Touchskærmens QHD-opløsning betyder, at billedet med en pixeltæthed på 220,8 PPi er detaljeret, betragtningsvinklerne på 178 grader vertikalt og horisontalt er også gode. Det hænger sammen med, at det anvendte panel er et ips-panel.

Skærmen er et stort plus ved denne hybride bærbare computer, og den er rimelig lysstærk. Farvegengivelsen er flot med et klart og levende billede. Eneste lille anke er, at det er en Glare-skærm, så den kan være noget følsom overfor lysindfald.

Der er tale om en touchskærm med 10 berøringspunkter, der reagerer godt på input og kan betjenes med stylus, men det virker udmærket med klør fem.

Tastaturet er baggrundsbelyst, dets taster matcher også kabinettet og er placeret med en fornuftig indbyrdes afstand til skrivning. Tastaturet har en forholdsvis lang vandring men et tydeligt aktiveringspunkt. Det er ret behageligt at skrive på.

Den indbyggede clickpad er stor og aflang, og det er med i toppen af clickpads, vi har haft mellem hænderne. Der er ingen zoner til Windows 8-gestures langs kanterne, da det hele går til almindelig kontrol.

Se også:  Tekst- og fotoprints i topklasse: Her er den bedste printer til studiet

Kvik og langtidsholdbar

HP Spectre x360 13 er først og fremmest en fornøjelse at benytte. Den er udført i lækre materialer, den er mobil, fleksibel og let at tage frem, og så er den slet ikke dårligt udstyret for typen.
Skal man være lidt reserveret, må det gælde det faktum, at den ikke er helt støjfri. Meget af tiden er det dog meget begrænset, hvad den siger, men hvis blæseren går i gang for alvor, så er der en reminiscens af løvblæser over det.

Den bærbare er da også udstyret med en Intel dual core-processor på 2,4 GHz med tilhørende Hyper-Threading. Det udvikler varme, men sammen med den anvendte ssd gør det også brugeroplevelsen responsiv.
I SiSoftware Sandra har vi målt processoren til 44,46 gops i den aritmetiske cpu-test.

Ssd’en er meget hurtig til sekventielle læseoperationer, mens skriveoperationer ligger noget dårligere men stadig hurtige 277 GB/s.
Slutteligt så holder den virkeligt godt på batteriet. 9 timer og 2 minutter i produktivitetstesten, og 4 timer og 59 minutter i den balancerede test i HD Tune Pro 5.50.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Nøgletal

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Spectre x360 13
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
4.5
Sending
User Review
2.5 (2 votes)
TAGS
HP
Hybridcomputer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S