Home » AOD Pro » Veldesignet og stille NAS til hjemmekontor og underholdning
Veldesignet og stille NAS til hjemmekontor og underholdning

Veldesignet og stille NAS til hjemmekontor og underholdning

Share

Qnap HS-264 Silent NAS hedder denne nye netværksharddisk, som ifølge navnet lover at være stille i drift. Den har et fladt og indretningsvenlig design og en hurtig processor

Denne nye NAS er stille, fremgår det af produktets navn. Årsagen er primært, at den ikke er udstyret med en blæser. Selve NAS’ens flade konstruktion og indbyggede varmeafledere holder den indvendige temperatur effektivt nede.

Det er uafviseligt rart med en NAS, der ikke støjer, især hvis du har den stående på bordet i hjemmekontoret eller måske et sted i opholdsstuen (til film, musik osv.), især da hvis NAS’en tit skal gemme eller hente data. Totalt bomstille bliver den nye Qnap HS-264 Silent NAS dog først, hvis du installerer en ssd-disk i den. En traditionel HDD “snakker” altid lidt.

Se også:  Her får du et smart lager til alle dine studie-opgaver
Vælg hdd eller ssd

NAS’en er i et nydeligt og fladt design, cirka 4 cm høj, og den drives af en Intel Celeron N5105 quad-core 2.0 GHz-processor. Der er to 2,5 GbE-tilslutninger, to 4K HDMI-output og mulighed for 4K medie-streaming.

Hvilke diske kan du så installere? NAS’en understøtter to traditionelle 2,5/3,5″-harddiske (SATA 6 Gbps) eller ssd’er og har 8 GB hukommelse, der ikke kan udvides.

“Den nye HS-264 fortsætter QNAPs linje af unikke lydløse og blæserløse NAS’er, som kombinerer styrkerne ved en traditionel NAS med et moderne set-top-kabinetdesign,” siger Stanley Huang, produktchef for QNAP. Han tilføjer:

“Med netværksstreaming og dobbelt HDMI-udgang kan multimedier nydes i hele huset på forskellige enheder i 4K-kvalitet. Et udvalg af rige apps til multimedier, backup og lagring er også tilgængelige, hvilket gør HS-264 til et utrolig godt valg for hjemmebrugere.”

Se også:  Qnap vælger kinesisk processor til ny NAS – et svar på den globale chipmangel
God billedsoftware medfølger

Som altid med Qnap-produkter følger der en masse nyttig software med. HS-264 har en række forskellige multimedieapplikationer. Brugere kan nemt få adgang til, gemme og administrere deres fotos, videoer og lydfiler med programmer som QuMagie, VideoStation og MusicStation.

NAS’en understøtter også Plex multimediestreaming eller streaming til Android TV, Apple TV, mobile enheder og DLNA-enheder. Du kan endda styre HS-264 med fjernbetjeningen Qnap RM-IR004, hvis du synes, det fungerer bedre.

Forvent en pris i overkanten af de 5000 kroner.


TAGS
Ekstern lagring
multimedier
nas
netværksharddisk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S