Home » Hovedtelefoner og højttalere » Stilfuldt vækkeur til fin pris
Stilfuldt vækkeur til fin pris

Stilfuldt vækkeur til fin pris

Share

Denne indbydende DAB-radio er meget nem at betjene og samtidig meget stilfuld

Har du lyst til at vågne op til lyden af klassisk musik eller nyhederne, finder du ikke et meget mere stilfuldt og hensynsfuldt vækkeur end Evoke D4. Pures DAB-radio har nemlig et snooze-håndtag, du bare skal røre ved for at få lidt ekstra slumretid om morgenen.

Evoke er dog mere end et stilfuldt vækkeur. Radioen er let at have med rundt i hjemmet takket være håndtaget på toppen. Du kan tilslutte andre enheder via Bluetooth eller jackstik, så du kan lytte til dine yndlingsnumre i køkkenet såvel som i stuen.

Se også:  JBL Tuner XL [TEST]: Tag DAB- radioen med dig

Desværre har Pure ikke inkluderet det genopladelige batteri, som passer i ryggen på radioen, men de har vedlagt en pæn seddel, der fortæller dig, at du kan købe batteriet i deres onlinebutik til 34,99 engelske pund – så spiller musikken til gengæld i 50 timer.

[pt id=’2031242′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Pure-radioen udstråler kvalitet. Og der er da heller ikke meget negativt at sige om radioen bortset fra en middelmådig lydkvalitet.”‘]

Pure-radioen udstråler kvalitet. Og der er da heller ikke meget negativt at sige om radioen bortset fra en middelmådig lydkvalitet.

Lydbilledet er meget mudret, når du lytter til alt andet end akustiske numre. Evoke D4 har en kraftig bas, der overdøver diskanten – desværre er det ikke muligt at ændre på lydindstillingerne. Men lytter du til taleradio, klassisk eller jazz er lyden detaljeret og fyldig.

Der er kraft i stemmerne, når radioavisen bliver læst op, ligesom radioværternes tale når tydeligt ud til dig uden forvrængninger, hvilket gør Evoke D4 til en fornøjelse at lytte til, når du er tunet ind på Radio 24/7 eller DR Nyheder. Radio-en excellerer ved stemmer.

Radiokanalerne er nemme at indstille og gemme. Indstillingen af alarmen er ligetil – generelt er Evoke D4 yderst brugervenlig. Du kommer til gengæld til at betale rundt regnet 1800 kroner for radio og batteri, hvis du vil have radioen med dig på farten uden ledningen.


Pure Evoke D4
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
DAB
Pure

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S