Home » Lagerenheder » Stil din egen sky på skrivebordet
Stil din egen sky på skrivebordet

Stil din egen sky på skrivebordet

Share

Med den handy lagerenhed WD MyCloud kan du oprette dit eget sikre lager, som du kan få adgang til overalt – med en betydelig lavere gigabyte-pris end i Skyen

Skyen har erobret vores hverdag – i hvert fald som datalager. Tjenester som Dropbox og OneDrive er mere populære end nogensinde. De er praktiske, og du kan få adgang til dem direkte fra computeren. Men de er faktisk meget dyre pr. gigabyte, hvis dine lagerbehov rækker ud over det helt basale.

Overvej i stedet din helt egen Sky-løsning som denne WD MyCloud, der er et data-lager, som du kan få adgang til derhjemme eller hvor som helst ude i den store verden, hvor der er netadgang. Her er gigabyte-prisen attraktiv, og WD MyCloud har den afgørende fordel, at den har lagerplads nok til dine fotos, din favoritmusik, familiens videooptagelser, videofilm, vigtige dokumenter og meget andet.

Alle medlemmer af din familie kan få adgang til alle filerne – eller blot til dele af dem, hvis man ønsker det. WD MyCloud kan simpelthen blive husstandens store, centrale underholdningslager. Og man kan få adgang til filerne fra alle typer enheder: Mac, Windows-pc, tablet og smartphone.

[pt id=’2032124′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Det elegante bogdesign gør WD MyCloud til en nydelse på skrivebordet.”‘]

Det elegante bogdesign gør WD MyCloud til en nydelse på skrivebordet.

Du kan naturligvis have dine egne, beskyttede mapper på WD SmartWare Pro, men diskens store styrke er, at den giver mulighed for at dele underholdning og information med andre mennesker, der har adgang til den. Forestil dig, at du lægger alle dine yndlingsmusiknumre på disken, og så laver forskellige spillelister til brug ved fester. Det samme gør måske din datter eller søn, mens du og din ægtefælle eller kæreste gemmer indkøbte film, så alle i familien kan se dem, når de har lyst, og hvor de har lyst.

Se også:  Samsung Portable SSD T7 Touch [TEST]: Lynhurtigt og supersikkert drev til lommen

Kan også tage backup for dig

WD MyCloud kobles på hjemmets trådløse router, og så er det så let som ingenting at få adgang til underholdningen over alt i boligen. Når du er på rejse, i sommerhus eller på jobbet kan du også få adgang til det centrale lager. På mobile enheder sker det ved hjælp en app, og på computere installerer du et lille program. Så kan du se og anvende alle filer, som din enhed kan afvikle. Ganske enkelt.

Ved hjælp af den medfølgende software WD SmartWare Pro kan pc-brugere også anvende WD MyCloud som backup-medie – Mac-brugere kan benytte Apples Time Machine-software. Det er værd at bemærke, for mange computerbrugere glemmer at tage backup – og fortryder det, når computeren pludselig ikke virker mere. Med WD MyCloud i huset er det nemmere at få denne proces automatiseret, og dermed få det gjort.

Se også:  SSD'er [STORTEST]: Lynhurtige drev er billigere end nogensinde

Det kræver ingen særlige forudsætninger at bruge WD MyCloud. Og det er nemt at få enheden op at køre. Din diskenhed kan nemlig konfigureres på en brugervenlig webside.

Kapacitet: 2-6 TB (f.eks. 150-461 timer film)
Størrelse: 49 x 170,6 x 13,3 mm
Tilslutning til router: Gigabit Ethernet


TAGS
lagerenhed
sky
western digital

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S