Home » Hovedtelefoner og højttalere » Stereoanlæg med streaming
Stereoanlæg med streaming

Stereoanlæg med streaming

Share

Det traditionelle musikanlæg til reolen har for længst fået nye krav, og det er dette Streamium et godt eksempel på.

Det traditionelle musikanlæg til reolen har for længst fået nye krav, og det er dette Streamium et godt eksempel på.

Ud over at have den sædvanlige dvd/cd-afspiller og stort display har det WiFi, så du kan streame musik fra internettet – eller din egen mediaserver eller NAS (netværksharddisk) for den sags skyld. Der medfølger en ekstern harddisk på 160 GB, du kan sætte til anlægget – meningen er, at du kan overføre musik til den fra din computer og afspille det på anlægget, når den sættes til her. Smart nok – så kan du tage musikken med overalt.

Anlægget består som sagt af en dvd/cd-afspiller og en styreenhed med trykfølsomt display. Men den har en ekstra lille enhed, som kan streame til nettet.

Denne har også trykfølsom skærm, men er samtidig en stand alone-enhed med forstærker og højttaler. En til et ekstra rum som også kan tale med hovedanlægget. Smart nok – for selv om en så lille enhed ikke spiller overvældende flot eller storslået, er den genial som køkkenradio eller andet sted, hvor du gerne vil have let adgang til din musik. Du kan udvide systemet til flere enheder og have en ægte multirumsløsning.

Se også:  Prisvenlige touch-skærme til ethvert formål

I praksis er begge enheder meget lette at få op at køre. Dog reagerer displayet som en ældre smartphone – der skal lige trykkes et par gange, hvilket kan være lidt af en prøvelse, hvis du har et langt password til dit trådløse net. Det er plug-and-play med forklarende menuer undervejs.

Dvd-afspilleren har HDMI-udgang og kan også lave surroundlignende lyd. Fint nok, hvis du har det stående i stuen tæt på tv’et eller har brug for en ekstra filmafspiller i et andet rum.

Finishen på alle enheder er i orden – højglansplastik og ultratynd alufront. Det er nydeligt og neutralt og nærmest helt uden knapper. Begge enheder styres fint med de to fjernbetjeninger. Det fine ved anlægget er dets mange muligheder og meget lette ibrugtagning og daglige betjening. Det er meget enkelt at få adgang til alle former for musik via WiFi og ikke mindst internetradio.

Se også:  Her er Philips nye top-tv - B&W-højttalere, multirums-lyd og kunstig intelligens

Lydkvaliteten fra den lille enhed er mangelfuld, men som sagt fin som ”køkkenradio”. Hovedanlægget spiller fint og neutralt, men ikke prangende og storslået som et B&W eller lignede. Men sådanne anlæg er også i et andet prisniveau, end de små 7.000 kroner du skal slippe for dette. Den indbyggede blæser virker generende, hvis du er for tæt på anlægget – vi gætter på, at det er WiFi-delen, der kræver denne køling.

Philips-anlægget her henvender sig til familien, der gerne vil have et traditionelt musikanlæg, men også et der kan streame og give adgang til familiens netværk. Dertil er dvd-afspilleren en bonus – og den kan jo også spille dine ”gamle” cd-skiver. Det havde dog klædt den med en blu-ray-afspiller.

DATATID MENER:

Til familien der vil have et traditionelt musikanlæg, der også kan streame.


Streamium WMS8080
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Højttaler
Philips
stereoanlæg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S