Home » Mus » Steelseries Sensei Wireless
Steelseries Sensei Wireless

Steelseries Sensei Wireless

Share

Steelseries Sensei Wireless bunder i SteelSeries ambition om at overføre kvaliteterne fra deres kablede Sensei mus til en trådløs gamingmus.

Der er tale om en velbygget laser-mus med et umiskendeligt kvalitetsindtryk, overfladen er softtouch, og området, der omgiver scrollhjulet, er udført i metal. Holdbarheden skulle også være garanteret med switches, der er beregnet til at kunne holde til 30 millioner klik. Klik registreres også hurtigt og konsekvent. Musen har en pæn mellemstørrelse, og forskellige greb er mulige for de fleste mennesker.

Musen er ambidextrous, hvilket dækker over, at musen er lige egnet til folk, der bruger højre eller venstre hånd. Udover selve musen medfølger der en bordoplader til musen, der tilsluttes til computeren via et medfølgende USB-kabel.

Opladerens overflade domineres i høj grad af metal, hvilket er med til at opretholde et højt kvalitetsindtryk. Musen lægges til opladning og skal efterfølgende kunne holde til 16 timers brug, hvilket er ret imponerende.

Se også:  Steelseries Arctis 9 Wireless [TEST]: Super-alsidigt gamingheadset

Sensei Wireless har otte indbyggede knapper, og disse kan konfigureres til snart sagt hvad som helst via macroer. Med SteelSeries 3 Engine kan der foretages et væld af indstillinger, herunder diverse energisparende funktioner, fintuning af sensoren og skift af følsomhed fra 50 cpi til 8200 cpi, med mulighed for skift mellem to tilstande via en knap.

Opladeren har indbygget LED-ring, der omkranser musen, her kan batteriniveauet blandt andet angives via farveskift. Man kan også konfigurere indstillinger for musen knyttet til enkelte programmer. Gamesense er dog det helt nye, her forprogrammerer spilproducenterne standardindstillinger til spillet.

Det kan være informationer om health, mana eller hvor meget ammunition man har tilbage. Endnu findes det kun til tre spil, men forvent at flere løbende bliver tilføjet. Man kan anvende musen trådløst, men man kan også flytte USB-kablet fra opladeren til musen, så den fungerer som kablet mus.

Se også:  Lenovo sætter fokus på tilbehør til mobilt arbejde med helt nyt brand

Men Sensei Wireless fungerer virkeligt godt i dens tiltænkte rolle, og vi har testet den i forskellige spil og i andre situationer, for det er også en fremragende allround mus. Måske er det undertegnedes reaktionstid, eller mangel på samme, men det var nærmest umuligt at mærke forskel på, om musen var tilsluttet med kabel eller trådløst.

Forskellene er i hvert fald beskedne, det er uden tvivl den bedste trådløse mus, undertegnede er stødt på, specielt til gaming. Den har en pollingrate på 1000 Hz, hvilket er ensbetydende med en responstid på 1 ms. Det skal være med til at eliminere lag i spil. Men den virkelige årsag ligger med garanti i den proprietære 2,4 GHz trådløse teknologi som anvendes. En virkelig god mus, prisen er vel eneste saltkorn i bægeret. 


Steelseries Sensei Wireless
4.5

Resume

Pris: 1199 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
gamingmus
mus
SteelSeries
trådløs

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S