Home » Mus » Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den
Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

Share

Gaming-musen Sensei Ten er prismæssigt fornuftig, men har alligevel masser af god teknologi – plus fin medfølgende software

Sensei Ten fra SteelSeries har været populær hos mange gamere, lige siden originalen blev lanceret i 2011. Det oprindelige design var et stort hit, og selvom Sensei 310 fra 2017 kun havde et lidt anderledes design, var der oprør hos nogle brugere, og med Sensei Ten vendte SteelSeries i 2019 tilbage til det, kunderne kender og elsker.

At bruge Ten, er som at møde en gammel ven. Du ved, hvad du kan forvente. Det er som en behagelig rejse tilbage i tiden til de første møder med spillet Battlefield 3. Nogle ændringer er der dog. En blød coating er påført på alle sider bortset fra bunden, og selvom dette gør musen silkeblød, gør det den også lidt mere glat, og kun tiden vil vise, hvordan coatingen holder til de timer af intensivt spil, som musen fortjener. 

God til begge hænder

Mange spillestilarter er tilladt med denne mus, og den er lige god til begge hænder. Der ligger en TrueMove Pro-sensor under overfladen, og selvom der er meget få oplysninger fra producenten, ser det ud til – efter sammenligning af specifikationer – at den er baseret på PixArt 3389/3390. Dette bakkes op af ydelsen, fordi den har fungeret fejlfrit i alle vores test. Der var ingen hakken eller ghosting, og den havde ingen problemer med at spore på flere overflader, som vi testede den med. SteelSeries har altid rettet Sensei-serien mod FPS-genren, så det er her, vi fokuserede størstedelen af ​​vores test. Selvom Sensie Ten ikke er den allerletteste på markedet, er den let nok til 360-graders dækning og lynhurtige skud fra hoften.

Se også:  Corona har ændret vores gaming-vaner: Vi spiller mere i hverdagen

TruMove-sensoren er fremragende – og det er vigtigt. Der er rgb-lys i logoet og omkring scrollknappen. God stil!

Her i 2021 kommer det ikke som nogen overraskelse, at der er RGB-belysning indbygget, men det er kun logoet og hjulet, som lyser op. Hvis du leder efter noget, der lyser op som et juletræ, så er dette ikke musen for dig. Farverne er dog levende og kan nemt ændres i SteelSeries’ Motor 3-software. Softwaren er så intuitiv, at det ikke spiller nogen rolle, at det er første gang, du bruger den. Det er måske ikke vores foretrukne softwarepakke på dette marked, men den er bestemt i top-tre. 

Nem at bruge

Alt i alt er Sensei Ten en af de bedste mus i sin prisklasse, men den er ikke uden fejl. Kablet er ret stift, soft-touch-belægning er lidt for blød, og nogle andre konkurrerende mus fås til mere attraktive priser.

Se også:  Duel på ergonomi: Trådløs versus kablet mus

På plussiden tæller jo til gengæld, at softwaren SteelSeries Motor 3 rammer ret præcist i plet. Den er intuitiv, let at bruge og kan, hvad den skal. Sensoren er fantastisk, og de, der elsker Sensei-formen, vil helt sikkert føle sig hjemme med denne mus. Hvis du aldrig har brugt en Sensei tidligere, vil du sandsynligvis stadig finde dig på hjemmebane. Mange andre mus har fået inspiration fra serien, og nogle har uden at skamme sig kopieret designet.

Mus har meget med personlige præferencer at gøre, og vi vil altid foreslå, at du afprøver den udkårne mus, før du køber. Men når en leverandør som SteelSeries vender tilbage til det samme design som for ni år siden, er det, fordi de har tillid til produktet. Efter at have testet Sensei Ten et stykke tid, har vi ikke fået mindre tillid. Og prisen er trods alt ganske rar. 

 


TAGS
Gaming
gaming-mus
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S