Home » Gaming & Konsoller » Steelseries Rival 3 Wireless [TEST]: Fortrinlig trådløs gaming-mus til utrolig pris
Steelseries Rival 3 Wireless [TEST]: Fortrinlig trådløs gaming-mus til utrolig pris

Steelseries Rival 3 Wireless [TEST]: Fortrinlig trådløs gaming-mus til utrolig pris

Share

Steelseries har skabt en trådløs udgave af den glimrende Rival 3 mus med klippestabil forbindelse, stor præcision og lang batterilevetid, uden at give afkald på det lave prispunkt

Rival 3 er den stærkeste gaming-mus du kan få til pengene. Den løb med en topkarakter, da vi anmeldte den her AOD for nylig – læs testen af Rival 3 her.

Er man villig til at ofre lidt ekstra for trådløs forbindelse, så er muligheden der nu. Rival 3 Wireless er, som navnet mere end kraftigt indikerer, en trådløs udgave af Rival 3.

Mekaniske knapper

Det stilrene sorte design, udformet så musen ligger godt i selv en stor hånd, er således identisk, og det er de mekaniske knapper, der levere et sikkert klik og holder til over 60 millioner anslag, også.

Så der er altså et bundsolidt grundlag for en god gaming-oplevelse. Okay, kvalitetsfornemmelsen er ikke helt på højde med markedets bedste, men i dette prisleje er der ikke noget, der kommer i nærheden.

En lille forskel, sammenlignet med Rival 3, er der dog, at der kun er rgb-lys i scrollhjulet, ikke også i bunden og i logoet. Men det giver god mening, da de fleste brugere nok gerne vil ofre den slags for lidt ekstra batteritid.

Se også:  Indsigt: Det kuglerunde alternativ til en mus
Høj præcision

Til gengæld får man så en ny forbedret optisk sensor (TrueMove Air), der byder på 18,000 CPI, 400 IPS og 40G. Præcisionen er således imponerende, selv på et almindeligt skrivebord, og musen opretholder tracking, selv hvis du kommer til at tilte den lidt, når det går heftigt for sig i spil.

Takket være en optimeret trådløs modtager, mærker man ingen forsinkelse i reaktionstiden. Musen er i stand til at skifte mellem to forskellige kanaler med forskellige frekvenser, så skulle der være interferens på den ene, går den over på den stabile kanal, så du er sikret uforstyrret gaming til hver en tid.

Er du på farten, uden at have din dongle med, kan musen kobles til computeren via Bluetooth.

Imponerende batteritid

Da den er trådløs, skal der selvsagt strøm til, og det får musen i form af to løse AAA-batterier. Normalt vil man betragte det som et udtryk for den lave pris, men Steelseries formår faktisk at vende det til en fordel, da batterierne fungerer som vægtlodder, der giver brugeren mulighed for selv at vælge, hvor tung musen skal være.

Se også:  Duel på ergonomi: Trådløs versus kablet mus

Den kan køre med både et eller to batterier. Det giver en mærkbar forskel i vægten. Bruger du ét er musen 95 gram, bruger du to er den 106 gram. Vi foretrak den lette version, men er man vant til en tung mus, så er det fint at have mulighed for den ekstra vægt.

To batterier giver selvsagt bedre batterilevetid, men selv med kun det ene batteri får du mere end 200 timer. Med to batterier er levetiden cirka den dobbelte.

Førsteklasses oplevelse

De fem knapper på musen kan skræddersyes ned i helt små detaljer, og det samme gælder musens opførsel generelt. Det sker via Steelseries Engine-programmet. Her indstiller du også lyset i scrollhjulet. Musen har intern hukommelse, så den kan huske fem profiler.

Det er ret vildt, hvad man får til en pris på under 500 kroner. Der findes selvfølgelig mus, der kan mere og har mere luksuriøst design, men de koster typisk det dobbelte, og med Rival 3 Wireless får du altså alt hvad der skal til for en førsteklasses trådløs gaming-oplevelse.

Pris: 499 kroner


TAGS
gaming-mus
mus
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S