Home » Gaming & Konsoller » SteelSeries lancerer Evil Geniuses-serien
SteelSeries lancerer Evil Geniuses-serien

SteelSeries lancerer Evil Geniuses-serien

Share

SteelSeries har sammen med det professionelle eSport-team skabt specialudgaver af Rival 300, Apex M500, Arctis-hovedbånd og QcK+ musemåtten

Evil Geniuses-serien er resultatet af SteelSeries’ mere end 15 års erfaring inden for eSport – finjusteret og krydret med ekspert-input fra verdens bedste gamere.

Udstyr din kampstation med grej, der har hjulpet med et vinde millioner i præmiepenge: Arctis headset med specialdesignede hovedbånd og “limited edition” Evil Geniuses-udgaver af M500 tastaturet med Cherry MX Red-kontakter, en fintunet version af Rival 300 og en særudgave af QcK+ musemåtten.

“SteelSeries har i årevis fået hjælp af Evil Geniuses til at teste og finjustere vores produkter for at sikre, at de egner sig til professionel brug” fortæller Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries. Han forklarer: “Deres vindermentalitet og konstante bestræbelser på at forbedre sig i eSport-regi stemmer perfekt overens med SteelSeries’ mission og værdier.”

Se også:  Logitech Pro X [TEST]: Flot gaminglyd - uden kabel

Rival 300 Evil Geniuses Edition er baseret på SteelSeries’ mest ikoniske mus til eSport med en normeret holdbarhed på 30 millioner klik og et eSport-fokuseret ergonomisk design med vægt på vedvarende performance. Den har en Pixart PMW3310 optisk sensor, seks programmerbare knapper og indbygget Prism RGB-belysning.

“Rival 300 er min favoritmus.” – Ludwig “zai” Wåhlberg, Evil Geniuses.

Apex M500 Evil Geniuses-tastaturet er det eneste bagbelyste mekaniske gamingtastatur til professionel brug designet sammen med gamingteamet. Med Cherry MX Red-kontakter til ultrahurtig respons, komplet anti-ghosting og understøttelse af SteelSeries Engine er det specifikt skabt ud fra professionelle gameres behov. “M500 er Ganske enkelt et fremragende tastatur – et af de bedste, hvis ikke det allerbedste, mekaniske tastaturer jeg nogensinde har prøvet.” – Saahil “Universe” Arora, Evil Geniuses.

Se også:  Logitech Pro X Wireless [TEST]: Bedste køb til ren gaming

QcK+ Evil Geniuses Edition er musemåtten skabt af og skabt til professionelle gamere. Den næsten friktionsfri overflade giver dig overlegen tracking, mens den skridsikre gummibund samt en tykkelse på 4 mm danner et solidt fundament for konkurrencepræget gaming.

“QcK+ er stor og har den smule ekstra polstring, der gør den både behagelig og holdbar. Overfladen sikrer også konsekvent smidige og glatte bevægelser, der bare virker naturlige.” – Artour “Arteezy” Babaev, Evil Geniuses.

Læs mere om produktserien på steelseries.com/eg. Modellerne i serien fås i begrænset oplag til følgende priser:

Rival 300 – €69,99
Apex M500 – €119,99
QcK+ – €19,99


TAGS
Evil Geniuses
Gaming-headset
gaming-mus
Gaming-tilbehør
Headset
mus
SteelSeries
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S