SteelSeries lancerer Evil Geniuses-serien

SteelSeries lancerer Evil Geniuses-serien

Share

SteelSeries har sammen med det professionelle eSport-team skabt specialudgaver af Rival 300, Apex M500, Arctis-hovedbånd og QcK+ musemåtten

Evil Geniuses-serien er resultatet af SteelSeries’ mere end 15 års erfaring inden for eSport – finjusteret og krydret med ekspert-input fra verdens bedste gamere.

Udstyr din kampstation med grej, der har hjulpet med et vinde millioner i præmiepenge: Arctis headset med specialdesignede hovedbånd og “limited edition” Evil Geniuses-udgaver af M500 tastaturet med Cherry MX Red-kontakter, en fintunet version af Rival 300 og en særudgave af QcK+ musemåtten.

“SteelSeries har i årevis fået hjælp af Evil Geniuses til at teste og finjustere vores produkter for at sikre, at de egner sig til professionel brug” fortæller Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries. Han forklarer: “Deres vindermentalitet og konstante bestræbelser på at forbedre sig i eSport-regi stemmer perfekt overens med SteelSeries’ mission og værdier.”

Rival 300 Evil Geniuses Edition er baseret på SteelSeries’ mest ikoniske mus til eSport med en normeret holdbarhed på 30 millioner klik og et eSport-fokuseret ergonomisk design med vægt på vedvarende performance. Den har en Pixart PMW3310 optisk sensor, seks programmerbare knapper og indbygget Prism RGB-belysning.

Se også:  HP Omen Cdoo4no [TEST]: Solid ydelse til prisen

Del denne