Home » Gaming & Konsoller » Steelseries Arctis 9 Wireless [TEST]: Super-alsidigt gamingheadset
Steelseries Arctis 9 Wireless [TEST]: Super-alsidigt gamingheadset

Steelseries Arctis 9 Wireless [TEST]: Super-alsidigt gamingheadset

Share

Arctis 9 Wireless bør være øverst på listen for den stilbevidste gamer, der vil kunne lidt mere med sit headset end at spille foran pc’en eller konsollen

Dit headset skal gerne kunne mange ting i dag. Du skal ikke bare kunne høre musik-, spil- og film-lyd foran din pc, men også gerne kunne foretage videoopkald og lytte til musik, når du er på farten. Arctis 9 Wireless er gearet til alt dette.

Det ér først og fremmest et gamingheadset, men fordi Steelseries har været god til at styre sig med design-gimmicks og RGB-lys, er det faktisk et relativt diskret og stilfuldt headset, der fint kan gøre sig på pendlerturen, uden du skiller dig for meget ud i mængden.

Det sidder virkelig behageligt og lukker samtidig godt til om ørerne, takket være kraftigt polstrede ørekopper og et elastisk gummibånd under hovedbøjlen. Resten er skabt i solid, sort plast, som gør headsettet let og slidstærkt.

Se også:  Epos GSP 670 [TEST]: Storslået lyd fra tung hovedtelefon

Der er fysiske kontrolknapper på siden af ørekopperne til de vigtigste funktioner, ikke mindst balancen mellem gaminglyd og lyden fra mikrofonen, som trækkes ud i siden af venstre ørekop.

Tilslut pc og mobil samtidig

Som navnet antyder, er der tale om et trådløst headset. Du får ikke bare en dongle, som giver superstabil 2,4 GHz-forbindelse til pc og konsol (det er et glimrende headset til den nye PlayStation 5). Headsettet kan også kobles på din smartphone via Bluetooth – endda samtidig med at det er koblet på din pc.

Det betyder, at du kan tage opkald fra mobilen, mens du sidder og spiller, uden at skulle gøre andet end at trykke ”besvar” på telefonen. Det gør samtidig, at det er nemt at skifte til et mobilt setup, når du vil lytte til musik fra mobilen på farten. 

Hør hver en detalje

Lyden er, som vi kender den fra de bedste Arctis-headsets. Klar og åben, så man kan skelne detaljerne i lydbilledet, og med flot bund, så man også kan mærke den ulmende rumlen, der øger spændingen i film og spil.

Dolby DTS Headphones X v2 understøttes, så du får en nuanceret fornemmelse af rummet og kan udpege præcis, hvor fjenden kommer fra. Lyden er perfekt til gaming, men den går faktisk også glimrende til musik – uden dog at nærme sig de bedste på den front. 

Den indbyggede mikrofon sørger for at din stemme står knivskarpt, selv hvis der er støj omkring dig, og det gør også headsettet til et glimrende valg, hvis du har video- og telefonmøder på kontoret eller derhjemme.

I det hele taget er Arctis 9 overordentlig alsidigt headset, som bør være øverst på listen for gameren, der vil kunne lidt mere med sit headset end at spille foran pc’en eller konsollen. 

Pris: 1.499 kroner

Se også:  Mekaniske tastaturer [STORTEST]: Tastaturer med det rigtige klik


TAGS
arctis
Gaming
gamingheadset
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S