Home » Hovedtelefoner og højttalere » Steelseries Arctis 1 [TEST]: Kvalitetsheadset til billige penge
Steelseries Arctis 1 [TEST]: Kvalitetsheadset til billige penge

Steelseries Arctis 1 [TEST]: Kvalitetsheadset til billige penge

Share

Kvalitet koster. Sådan lyder en gammel talemåde, der langt hen ad vejen rammer plet, når købsovervejelser sammenlignes. Steelseries har med deres Steelseries Arctis-serie dog gjort det til en sandhed med modifikationer

Gamingheadsettet her er fra Steelseries, og her taler vi Arctis 1 i den kablede udgave, der er selskabets billigste model i Arctis-serien. Arctis 1-headsettet, vi tester, er en ny model i Steelseries produktpalette, der presser prisen i nedgående retning, når det kommer til, hvor meget gamingheadset du kan få for pengene. Taler vi lydkvalitet, får man her et stereogamingheadset, der virkeligt leverer, når det kommer til lydoplevelsen. Headsettet anvender samme højttalerenheder som i de dyrere Arctis 3 til 7-modeller, så den grundlæggende lydoplevelse vil ligge meget tæt op ad disse dyrere modeller.

Headsettet er virkelig god til gaming, og det hører til blandt de gamingheadset, hvor den tonale balance gør, at også musik fremstår usædvanligt afbalanceret og detaljeret for et gamingheadset. Lydbilledet er detaljeret og transparent og fremfor alt forholdsvis lineært, der er ikke uforholdsmæssig vægt på hverken diskant eller bas. Dog skal det siges, at basniveauet subjektivt føles til at være lidt fremhævet i forhold til de seneste Steelseries-headsets undertegnede har testet, det er dog absolut fint i gaming, især fordi præcisionen stadig er intakt, og det bliver på intet tidspunkt dominerende.

Se også:  Meze Empyrean [TEST]: Stor musik i en tynd membran
Fantastisk til prisen

Headsettet kan anvendes anvendes til Xbox, PS4, Switch samt til mobil, pc eller Mac. Til pc benyttes et splitterkabel, der samtidig øger kabellængden til cirka tre meter. Headsettet har fullsize ørekopper med airweave ørepuder, der ligger blødt mod ørerne. Mikrofonen er aftagelig, den understøtter aktiv støjdæmpning, men er ikke så effektiv på dette punkt, som den slags kan være. Når det kommer til gaming-headsets er det ikke let for konkurrenterne at matche den lydmæssige kvalitet til samme pris, uden at vi dog har testet alle headsets.

Hvad med afsavn? Ja, der er sparet lidt på materialerne hist og her, headsettet fremstår dog stadig ganske gedigent, og hovedbøjlen virker solid med dens metalforstærkning. Komforten er ikke helt på højde med de sædvanlige headsets fra Steelseries, i hvert fald ikke hvis du har et stort hoved, for bøjlen er ikke så stor, og der er ikke indbygget suspension hovedbånd, hvilket giver bedre overordnet komfort. Men Arctis 1 er en virkelig prisbasker, den sikrer gaming for fulde omdrejninger og falder ikke igennem, når man hører musik. Med en vægt på 280 gram er den også klar til en tur ud i det blå.

Se også:  Sennheiser HD 820 S + HDV 820 [TEST]: Lukkede hørebøffer af højeste karat


Steelseries Arctis 1
4.5

Summary

Pris: 449 kroner

Her er den bedste dagspris på SteelSeries Arctis 1
TAGS
Hi-Fi
hørebøffer
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S