Home » Hovedtelefoner og højttalere » Steelseries Arctic 7 [TEST]: Komfortabelt gaming-headset med surround
Steelseries Arctic 7 [TEST]: Komfortabelt gaming-headset med surround

Steelseries Arctic 7 [TEST]: Komfortabelt gaming-headset med surround

Share

Forventningerne til et gamingheadset er typisk anderledes end forventningerne til et almindeligt hi-fi-headset. Lyden skal ikke bare være flot og klar, den skal også være stor og flerdimensionel med mulighed for at udpege præcis, hvor fjenden befinder sig.

Steelseries har allieret sig med DTS Headphone:X for at skabe en skræddersyet surround-algoritme til Arctis 7, der gør, at et ethvert element i lydbilledet kan positionsbestemmes med stor nøjagtighed. Og det fungerer faktisk. Der er en god rumlig fornemmelse, som gør det relativt nemt at høre, hvor en lyd kommer fra.

Surround-effekten kan slås til og fra, og der er desuden mulighed for at foretage lydindstillinger ned i detaljerne med Steelseries Engine-programmet, der kan hentes til pc’en. Uden DTS slået til er Arctis 7 et vellydende headset med flot balance i lydbilledet. Det kan således fint bruges til musiklytning.

Vigtigt for et gamingheadset er også, at lyden leveres uden et splitsekund af forsinkelse. Ellers kan det betyde døden i en afgørende duel. Steelseries har kappet kablerne, men sørget for en stabil og effektiv forbindelse med den medfølgende trådløse sender, som kobles i USB-porten. Den kræver ingen installation, men fungerer med det samme, du sætter den i.

Se også:  Her er B&Os første gaming-headset - Beoplay Portal er lanceret
Diskret og komfortablet design

Sidst men ikke mindst er komforten ret afgørende for et gaming-headset. En lang gaming-maraton kan være hård for ørerne, hvis headsettet trykker for hårdt. Steelseries er derfor gået efter et letvægtsdesign med plast, stof og skum som de bærende materialer.

Ørerne kan ånde i de bløde ørepuder, og det elastiske og justerbare bånd, der hviler på hovedet gør, at du nærmest ikke mærker, at du har headsettet på (hovedbåndet kan skiftes for et nyt look).

Designet er mere minimalistisk – og lad os da også bare vove at sige mere elegant end mange konkurrenter. Det er faktisk et headset, du kan gå med i det daglige uden at udstråle ”gamer”. Den obligatoriske mikrofon titter diskret frem fra den ene ørekop og kan trækkes ud, når du skal bruge den. Den er i den absolut bedre klasse. Din stemme står skarpt, mens støj fra omgivelserne dæmpes effektivt. På siderne af de to ørekopper er der drejehjul til lydstyrke og til balance mellem spillyd og chatlyd. Der er også en knap til at tænde og slukke mikrofonen samt både minijack- og USB-indgang til lyd.

Se også:  Epos GSP 670 [TEST]: Storslået lyd fra tung hovedtelefon

Dertil kommer microUSB-indgang til opladning. Arctis 7 formår således at imødekomme sort set alt, man kan forvente af et godt gamingheadset, og så er det faktisk ikke engang voldsomt dyrt. Det får derfor en stor anbefaling.


Steelseries Arctic 7
4.5

Sammenfatning

Pris: 1399 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming-headset
headphones
Hi-Fi
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S