Home » Tastatur » Steelseries Apex 7 [TEST]: Mekanisk gaming-tastatur giver ultimativ kontrol
Steelseries Apex 7 [TEST]: Mekanisk gaming-tastatur giver ultimativ kontrol

Steelseries Apex 7 [TEST]: Mekanisk gaming-tastatur giver ultimativ kontrol

Share

Der er jo ikke noget værre end at blive forstyrret i sit spil. Steelseries forsøger at eliminere distraktioner fra pc-skærmen ved at lægge dem ned i en OLED-skærm på sit toptunerede mekaniske tastatur

På den lille skærm kan du se, hvor mange fjender du har pløkket, hvilken sang der spiller på Spotify og flere andre ting. Du kan også reprogrammere taster, skabe makroer og lignende.

Det er sådan set ret smart, men væsentlig mere fnidret end at gå ind i Steelseries Engine, producentens ganske glimrende kontrolsoftware, hvor der er adgang til de samme funktioner, plus en del flere. Dog er vi begejstrede for hjulet i toppen, der gør styring af lydstyrke og andre parametre nemt tilgængelig.

Hurtige taster

Apex 7 er helt identisk med Apex Pro i sit design, ret kompakt med ramme i aluminium og tilhørende håndledsstøtte, der hæfter sig til tastaturet magnetisk. Tasterne er mekaniske, og der er mulighed for at vælge, hvilken type switches du vil have.

Vi testede med røde switches, som er lydsvage og lineære i deres repsons. Det er meget hurtige taster, stort set uden modstand, og det kan være rigtig fint i spil, hvor hvert et mikrosekund tæller. Dog er det ikke optimalt til skrivearbejde.

Glimrende gaming-tastatur

Der er indbygget RGB-lys, som kan konfigureres individuelt for hver tast, og der er mulighed for at oprette forskellige profiler og gemme dem i tastaturet. Du kan så skifte mellem dem via OLED-displayet, og det kan egentlig være smart nok, hvis du tager tastaturet med dig og bruger det på en fremmed computer uden adgang til dine Engine-indstillinger.

Der er selvsagt også mulighed for at synkronisere keyboardet til andre Steelseries-produkter, så de følger hinandens lyseffekter.

Apex 7 er absolut et glimrende gaming-keyboard, men det er ikke billigt, og man kan diskutere, hvor meget den lille OLED-skærm, som uden tvivl står for en pæn del af omkostningerne, bidrager til oplevelsen. Vi så gerne en billigere version uden.


Steelseries Apex 7
4

Steelseries Apex 7

1.449 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
apex
gaming-keyboard
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S