Home » Tastatur » SteelSeries Apex 5 [TEST]: Førsteklasses gamingkeyboard til fornuftig pris
SteelSeries Apex 5 [TEST]: Førsteklasses gamingkeyboard til fornuftig pris

SteelSeries Apex 5 [TEST]: Førsteklasses gamingkeyboard til fornuftig pris

Share

Her får du et ægte mekanisk tastatur med indbygget OLED-display og andre stærke features til en pris der er til at betale

Vi har tidligere testet Apex 7. Et forrygende gamingtastatur, men i den ret pebrede ende af prisskalaen.

Apex 5 cutter en tredjedel af prisen, men byder på mange af de samme funktioner. Ikke mindst det lille OLED-display i toppen, som kan vise info på spil samt beskeder og meget andet. Det kan være ganske nyttigt og betyder, at du kan være opdateret med det vigtigste uden at slippe fokus fra spillet.

Der er en rulleknap ved siden af, så det er nemt og hurtigt at justere lydstyrke og andre parametre. Vil du ned dybere i indstillingerne, er det dog fortsat nemmest at gå ind i det ganske velfungerende SteelSeries Engine program på pc’en. Her kan du eksempelvis konfigurere den indbyggede RGB-lyssætning i detaljer, helt ned på hver enkelt tast, med millioner af farver.

Se også:  Steelseries klar med trådløst gaming-headset til pc, mobil og PlayStation

Har du andet SteelSeries-grej, kan du synkronisere lyset, så det hele spiller sammen. Har du særlige præferencer for keycaps, så kan du udskifte den der sidder på. Det er i den grad et tastatur, der åbner op for individuel tilpasning.

Ægte mekanisk

Der er tale om et mekanisk tastatur. SteelSeries kalder det et hybrid-mekanisk tastatur. Det betyder blot, at man har sat membraner, hvor der normalt er guldbelagte kredsløb. Det giver den besparelse, som får Apex 5 ned i pris. Men du bevarer fordelene ved et mekanisk tastatur af den blå type med taktilt bump og hørbart klik, fordi det gundlæggende er et mekanisk tastatur.

Se også:  Vind et stærkt gaming-tastatur fra Steelseries

Byggekvaliteten er bundsolid. Keyboardet er i aluminium, og der følger en behagelig håndledsstøtte med, som nemt klikkes af og på med magneter. Desuden kan tastaturet klare 20 millioner tastetryk.

Med en pris på 1000 kr. kan man ikke ligefrem kalde det et billigt keyboard, men når man ser på kvaliteten og de funktioner, det tilbyder, så er det faktisk ret meget, man får for pengene.

Pris: 999 kr.


TAGS
gaming-keyboard
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S