Home » Mus » Steelseries Aerox 3 Wireless [TEST]: Ultralet og hurtig som et lyn
Steelseries Aerox 3 Wireless [TEST]: Ultralet og hurtig som et lyn

Steelseries Aerox 3 Wireless [TEST]: Ultralet og hurtig som et lyn

Share

Steelseries’ nye gaming-mus er trådløs og genopladelig, og så har den et utrolig let design, som kan sikre dig den afgørende reaktionstid i spillet

I nogle spil er det splitsekunder, der er afgørende for sejr eller nederlag, og så nytter det ikke med en tung og langsom mus.

Aerox 3 Wireless er skabt til ultimativ hastighed. Den er designet i let plast med en gennemhullet overflade, der reducerer vægten til det absolut mindste. Vi er nede på kun 66 gram.

Plastmaterialet har en ru tekstur, der sikrer et godt greb om musen, som i de overordnede linjer minder om den glimrende Rival 3 Wireless (læs vores test her).

Mere sejlivet end den ser ud

Trods det gennemhullede ydre har Aerox 3 Wireless en IP54-certificering. Det betyder, at den er modstandsdygtig overfor vandspjask, støv og skidt. Steeelseries har brugt deres egen AquaBarrier-teknologi til at beskytte de eksponerede dele indeni. Så man skal ikke være overdreven påpasselig med musen.

I bunden er PTFE Glide Skates som bidrager til hurtig og smidig rutsjen over underlaget. På et almindeligt skrivebord skraber den dog lige lovlig tæt mod pladen, så Aerox 3 Wireless gør sig bedst på en ordentlig musemåtte.

Se også:  Logi Pop Mouse [TEST]: Prisvenlig mus med smarte funktioner

Der er tre zoner rgb-lys i musen. De kan konfigureres fra Steelseries Engine, hvor der også er adgang til at justere en lang række andre indstillinger for musen.

Høj trådløs præcision

Musen tilsluttes trådløst med en lille USB C dongle. Har man ikke USB C i computeren kan man anvende den medfølgende adapter, der så kobles til ladekablet med USB A i den anden ende. En lidt omstændelig løsning, da man så er nødt til at have et langt kabel i computeren for at opnå trådløs forbindelse, men en løsning er det dog.

Der er imidlertid tale om et stilfuldt sort stofkabel, som matcher musen godt.

Den trådløse ydelse er forrygende. Man har anvendt samme TrueMove Air sensor som i Rival 3 Wireless med 18,000 CPI, 400 IPS og 40G. Den sikrer høj præcision og bundsolid tracking, selv hvis du kommer til at tilte den lidt.

En optimeret trådløs modtager eliminerer enhver fornemmelse af forsinkelse, og musen er endda i stand til at skifte mellem to forskellige kanaler, så skulle der være interferens på den ene, går den over på den stabile kanal. På den måde oplever du ingen forstyrrelse i dit spil.

Se også:  Sommerquiz 4: Prøv din viden om tastaturer

Er du på farten, uden at have din dongle med, kan musen kobles til computeren via Bluetooth.

God batteritid, hurtig opladning

Modsat Rival 3 Wireless, så har Aerox 3 Wireless et batteri indbygget. Det klarer op til 80 timers gaming, inden musen skal i opladeren, når du anvender 2,4 GHz donglen, og hele 200 timer, hvis du kører Bluetooth.

Opladning sker hurtigt via en USB C indgang i musen.

Om man er til det ultralette design vil være en smagssag. Nogle vil finde det for let, og så er Rival 3 Wireless, hvor der er mulighed for selv at justere vægt, måske et bedre valg. Men for dem, der skal have det så let som muligt, får man næppe bedre gamingmus end Aerox 3 Wireless.

Pris: 799 kroner


TAGS
gamingmus
mus
rival
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S