Home » Virtual Reality » Star Wars: Jedi Challenges [TEST]: Kæmp mod onde Jedis i dagligstuen
Star Wars: Jedi Challenges [TEST]: Kæmp mod onde Jedis i dagligstuen

Star Wars: Jedi Challenges [TEST]: Kæmp mod onde Jedis i dagligstuen

Share

Der er ikke noget, der kan booste et produkts popularitet som en Star Wars-film, så vi spår Lenovos AR-headset gode chancer for at bryde igennem til det brede publikum

Star Wars: Jedi Challenges er bygget op omkring de seneste film i Star Wars-sagaen. Udover en brille følger der således et lyssværd og en lille lyskugle med. For at fungere kræver det en smartphone af nyere dato. Ligesom Samsungs headset er det nemlig mobilen, der leverer billedet. Kompatibiliteten er dog væsentligt bredere. Du kan bruge smartphones af stort set ethvert mærke, inklusiv iPhones.

For at komme igang skal du hente en app. Den hjælper dig igennem hele opsætningen. Lyskuglen har en indbygget sensor, som bruges til at spore dine bevægelser. Efter en hurtig kalibrering, hvor du svinger lidt med lyssværdet, er du klar til at gå i gang.

Se også:  Google giver gratis spil - brug Stadia Pro frit de næste to måneder

Under spillet er det dog nødvendigt at rette op på lyssværdet engang imellem, for det har det med at stå lidt skævt, efter du har kæmpet intenst mod en ond Jedi. Det klares med en knap på sværdet. Da der er tale om AR, foregår handlingen som et lag oven på dine egne omgivelser, du ser ud af brillerne.

Udover lyssværdskampe, er der andre spil, du kan kaste dig over. Slås mod robotter eller spil rumskak på tusindårsfalken. Det meste er ret sjovt, og man bliver hurtigt fanget af det. Gameplayet er så tilpas simpelt og effektivt, at man virkelig føler sig draget ind i spillet.

Se også:  Giv os din mening og få chancen for at vinde gamer-grej

Med et headset som dette er det ikke til at sige, hvor meget indhold du kommer til at få på sigt. Men det ser faktisk ud til, at Lenovo gør en indsats for at forlænge dets levetid. Den første store opdatering er allerede kommet, med nye modstandere og spil, baseret på den nyeste Star Wars-film, og man kan håbe, der kommer flere med tiden.


Star Wars: Jedi Challenges
  • Features
  • Ydelse
  • Billedkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Design
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Uden tvivl det mest gennemførte AR-produkt vi har prøvet. Man bliver suget helt ind i universet og føler virkelig, man står og kæmper med onde Jedis i sin egen stue. Prisen er desværre lidt høj.«

Produkt: Star Wars: Jedi Challenges
Producent: Lenovo/Disney
Pris: 999 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
Star Wars
virtual reality

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S