Star Wars er tilbage –  grib lyssværdet!

Star Wars er tilbage – grib lyssværdet!

Share

Så er det tid for jedi-riddere, sith-fyrster og alle os andre til at gribe lyssværdet. En ny Star Wars-film indtager biografen, men kan du ikke få nok, er der mange andre muligheder for at komme afsted til galaksen langt herfra.

Skumle smuglere, onde fyrster og ædle riddere. Det lyder som noget fra en fantasy-roman, men Star Wars-universet er i virkeligheden et af de mest elskede sci-fi-eventyr til dato.

Syvende film eller episode i rum-sagaen, The Force Awakens, er efter 10 års ventetid klar til det store lærred, men det synes kun at have sat ekstra blus på forventningerne hos millioner af fans verden over. Siden 2005, hvor vi sidst kunne se en Star Wars-film i biffen, er butikkerne blevet fyldt med Darth Vader-skoletasker, lyssværd i plastik, jedi-dragter og Lego-figurer.

Se også:  Få en Yoga i Star Wars design

QM01_starwars05

Er du ikke med på, hvad det går ud på, eller vil du genopfriske minderne, måske sammen med familiens yngre medlemmer, så er det nu, du skal slå til. De seks første film i sagaen kan fås i forskellige samlebokse, og før I drager i biografen, er et gensyn med de gamle film en fin – ja, nærmest nødvendig – indføring i det enorme univers.

Del denne