Dell Latitude 5285 [TEST]: Det stærke alternativ

Dell Latitude 5285 [TEST]: Det stærke alternativ

Share

Hvis du overvejer en anden løsning end en af de tablets, vi tester på de foregående sider, men kan lide tablettens mobilitet, skal du overveje en 2 i 1-computer som denne nyhed fra Dell

2 i 1-computeren bliver stadig mere populær og hurtig og er medvirkende til at presse tabletten – hvilket man forstår, når man har denne Dell Latitude 5285 mellem hænderne.

Der er tale om en high end-model i den noget dyrere klasse, men så får du også en maskine, der kan bruges til rigtig mange opgaver. På den måde er det nemmere at sluge, at prisen lige ryger over på den dyre side af 10.000 kroner.

Se også:  Apple iPad (6th gen) [TEST]: iPad uden overraskelser

Dell Latitude 5285 egner sig som både arbejdscomputer og som tablet til alle de ”sjovere” opgaver som streaming af film, afspilning af musik osv. Du klikker bare tastaturet af og bruger skærmen som (en lidt tung) tablet.

Latitude 5285 er et af producentens nye skud på stammen rettet mod business-folket, og den demonstrerer, hvorfor mange foretrækker en 2 i 1-computer frem for en tablet. Her får du en ægte bærbar computer med Intel Core i5-processor og ikke mindst et rigtigt godt tastatur.

Del denne