Home » Lagerenheder » SSD’er [STORTEST]: Lynhurtige drev er billigere end nogensinde
SSD’er [STORTEST]: Lynhurtige drev er billigere end nogensinde

SSD’er [STORTEST]: Lynhurtige drev er billigere end nogensinde

Share

Anskaf det bedste ssd til gaming, og stop med at sidde og stirre længe på boot-skærmbilledet

Priserne bliver ved med at falde, og i sjældne tilfælde er de tæt på traditionelle harddiske. Tiden er altså inde til at se sig om efter det bedste ssd. Hvis du stadig lever i harddiskens æra, kan en opgradering til et ssd (eller blot anskaffelsen af en mindre og billig enhed som bootdrev) få en enorm indflydelse på din pc-oplevelse.

Ikke blot falder boot- og indlæsningstiderne, men alting føles langt kvikkere. Det er en af de nemmeste metoder til at få en ældre maskine til at virke ny igen, og vi har lavet dit hjemmearbejde for dig ved at afprøve et væld af drev, så du selv kan vælge det bedste af de bedste.

Se også:  Seagate Barracuda Fast SSD 1TB [TEST]: Pænt ssd-drev – men ikke så hurtigt
Sådan testede vi

Ssd’er gør hele systemet hurtigere og behageligere at bruge. Men de har også betydning for gaming. Et hurtigtarbejdende ssd kan skære ikke så få sekunder af indlæsningstiderne i store spil. Et ssd vil normalt ikke påvirke framerates, sådan som gpu’en og cpu’en kan det, men det vil gøre installation, boot og genindlæsning i spil til en hurtigere og mere flydende proces.

Da vi skulle finde de bedste gaming-ssd’er, udforskede vi ssd-markedet, udvalgte de stærkeste deltagere og lod dem gennem-gå en række benchmarking-værktøjer. Vi inddrog også forskning i, hvad der gør et ssd fremragende hinsides specifikationerne – herunder typer af flashhukommelse og controllere.

Se også:  Mobil harddisk holder data sikre med fingeraftryk
SSD’ers fremtid

Efterhånden som ssd’er bliver til at betale, er der simpelthen ingen grund til ikke at have et i pc’en. Hvis du var tidligt ude med et drev på 128 GB eller 256 GB og konstaterer, at kapaciteten er blevet en begrænsning, er tiden inde til at overveje en opgradering. I dag koster et ssd på 512 GB langt mindre, end et på 128 GB kostede for få år siden, og vi anbefaler varmt mindst 240 GB til dit operativsystem.

Om yderligere ti år kan solid state-teknologien måske få SATA-ssd’er til at ligne disketter. I øjeblikket giver SATA-ssd’er mest for pengene. Hold øje med den næste generation af NVMe-enheder i takt med, at QLC-modeller går i direkte konfrontation med SATA.

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
lagerenhed
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S