Home » Underholdning » Spotify klar med lokale hitlister: Tjek hvad der rykker i din by …
Spotify klar med lokale hitlister: Tjek hvad der rykker i din by …

Spotify klar med lokale hitlister: Tjek hvad der rykker i din by …

Share

Spotify har lanceret en ny hjemmeside for hitlister, hvor man blandt andet kan se hvad der hitter lokalt i byer over hele verden

De nye hitlister indeholder genrer og lokale hitlister samt et væld af data og værktøjer til at give kunstnere og bands flere muligheder for at fejre deres succeser. Formålet med hjemmesiden er, at artister og fans kan dykke ned i alt data og se hvilken musik, lyttere over hele verden streamer.

Spotify tilbyder bl.a. en lokal hitliste for København og Frederiksberg, der tracker de mest populære sange i de to byer. Hver fredag vil Spotify opdatere hitlisten for København og Frederiksberg baseret på lytternes præferencer.

 Her er hvad der er nyt:
  • Genre Charts: Spotifys genrehitlister hjælper fans med at være opdaterede på deres favoritter. Hver uge genererer Spotifys hitlister de 200 førende sange på tværs af 17 genrer. Sangene bliver kategoriseret på baggrund af bruger-playlister og redaktionel feedback.
  • Artist Charts: Kunstnerhitlister viser, hvilke artister der er øverst på hitlisterne baseret på antallet af streams på tværs af hele deres katalog. Hver fredag bliver de 200 førende kunstnere opdateret globalt og på tværs af de 65 førende markeder, som giver fans mulighed for at følge deres favoritter.
  • City & Local Pulse Charts: Kunstnere og fans over hele verden bestemmer soundtracket for deres by. Spotifys lokale hitlister tapper ind i den musik, der er populært blandt lytterne i de over 200 førende byer. ‘Local Pulse’-hitlister går skridtet videre ved at kigge på hver sangs popularitet blandt lytterne i hver by sammenlignet med sangens popularitet i resten af verden.
  • Chart Data & Songwriter Credits: Foruden de nye hitlister kommer der også ny data; nu kan kunstnere se hitlisternes startdatoer, toppositioner og streaks fra den udvidede oversigt. Fordi sangskrivere og producere er en integreret del af den musik, som vi alle elsker, er der også inkluderet credits for hver sang, som kan ses, når du klikker på “mere”.
  • Promo Cards: Oplevelsen med Spotifys hitlister handler ikke kun om at vide mere, det handler også om at fejre kunstnernes succeser. Derfor har Spotify også lanceret helt nye delbare ‘Promo Cards’ til at ledsage alle hitlistepositionerne på siden.
Se også:  Nu anbefaler Spotify sange til dine personlige playlister

Se hitlisterne her.


TAGS
musikstreaming
Spotify

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S