Home » Wearable » Sports-ure [STORTEST]: Løb en smart sommer i møde
Sports-ure [STORTEST]: Løb en smart sommer i møde

Sports-ure [STORTEST]: Løb en smart sommer i møde

Share

Huawei Watch GT 2e [TEST]: Overdådigt fitness-ur med lang batteritid

Testens bedste fitness-ur, du kan tjekke alle fysiske aktiviteter.

Vi har testet de tidligere versioner af Huaweis ur og været ret begejstrede. I både pris og design har de dog lænet sig mere mod kategorien af ”rigtige” smartwatches, og lige præcis i den forstand har de været lidt mangelfulde, da der ikke er mulighed for at udvide med apps.

Watch GT 2e bygger på samme fundament som disse ure, men prisen er reduceret, og fokus er rettet skarpt mod fitness. Dermed bliver indtrykket et ganske andet. I stedet for et svækket smartwatch har vi at gøre med et overdådigt fitness-ur.

Vi testede 46 mm-modellen, der har proportioner som et velvoksent mandeur og et stilrent design, der gør, at det går fint til hverdagsbrug eller en tur i byen. Der medfulgte en rød gummirem, men den kan udskiftes med enhver rem af standardstørrelse, hvis du eksempelvis ønsker stål eller læder.

Der er en flot touchskærm med always on-funktion, så urskiven kan vises konstant. Der er en feature, vi sætter pris på, selvom den koster lidt batteri. Heldgvis er strøm ikke noget, der er mangel på her. Watch GT 2e klarer op til 14 dage på en opladning.

Mulighederne for at tracke dine fysiske aktiviteter er omfattende. Der er GPS, pulsmåler, accelerometer m.m., og uret er i stand til at skelne mellem et væld af træningsformer, inklusive svømning, hvor uret holder tæt.

Vi kunne dog godt ønske, at målingen automatisk gik i gang, når du starter en træningsaktivitet. Du får detaljeret statistik på din træning, som synkroniseres med Huaweis sundhedsapp. Uret kan også vise notifikationer og beskeder fra din smartphone samt styre musik.

TAGS
smart-ur
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S