Spor familiemedlemmer, kæledyr og ejendele over hele verden

Spor familiemedlemmer, kæledyr og ejendele over hele verden

Share

Nu bliver det muligt altid at kende placeringen på personer, kæledyr og vigtige genstande i Danmark og resten af verden. Orange Business Service er gået sammen med finske Yepzon i en ny treårig aftale om at levere global dækning og SIM-kort til virksomhedens bærbare sporingsenheder 

Yepzons bærbare sporingsenhed benytter Wifi-signaler, GPS og mobil netværksteknologi til at give præcis information om enhedens placering gennem apps, der både virker på smartphones med iOS, Android og Windows. Enheden har et væld af anvendelsesmuligheder. Det er bl.a. muligt at overvåge familiemedlemmer, lokalisere kæledyr eller spore placeringen på forskellige typer produkter og udstyr.

”Yepzons havde brug for en pålidelig partner til at realisere deres mål om at øge sikkerheden for millioner af mennesker og gøre teknologien tilgængelig for familier verden over. Vi er utroligt glade for at være blevet valgt som deres udbyder og glæder os over at hjælpe med at gøre den globale ambition til virkelighed,” siger Helmut Reisinger, Executive Vice President, International, Orange Business Services.

Se også:  IoT skræddersyet til erhvervslivet
Sætter skub i Internet of Things

Yepzon Group har hovedkvarter i Finland, hvor de udvikler bærbare teknologier og applikationer til såkaldt ’smart-tøj’. På blot tre år har projektet udviklet sig fra en god idé til en succesfuld international forretning, som med den nye aftale nu bredes ud til resten af verden og Danmark, hvor Yepzon også forhandles.

Del denne