Home » Gaming & Konsoller » [GUIDE]: Kom i gang med det populære Fortnite-spil
[GUIDE]: Kom i gang med det populære Fortnite-spil

[GUIDE]: Kom i gang med det populære Fortnite-spil

Share

Multiplayerspillet Fortnite er aktuelt et af de mest populære og omtalte onlinespil i verden. Her får du en række tips og tricks til at komme i gang med det farverige og medrivende spil på din pc

ifølge tal fra Epic Games er over 78 millioner mennesker tilmeldt online-multiplayerspillet Fortnite. Epic Games har udgivet Fortnite som to separate spil, men Battle Royale er det mest omtalte af de to.

I Fortnite: Battle Royale smides 100 spillere ud i faldskærm, hvorefter de lander på en ø og kæmper til døden. Efterhånden som spillet skrider frem, skrum-per kortet ind, og spillerne rykker tættere sammen, hvilket mind-sker deres chancer for overlevelse.

I denne miniguide viser vi, hvordan du kommer i gang med det populære spil, og vi giver et par tips til begyndere. Herunder mulighed for at fokusere på punkter fra første spil ved at kontrollere din nedstigning, lande på tage, løbe fra stormcirkler og finde udstyr. Du vil også lære at blive mere fokuseret ved at deaktivere chat og sænke musens følsomhed.

Se også:  Sådan ser Windows' nye startmenu ud
1 Installer Fortnite

Gå til www.epicgames.com/fortnite/en-US/download. Herfra installeres Epic Games Launcher, som er nødvendig for at køre Fortnite. Herefter bliver du bedt om at logge ind eller oprette en konto. Når det er gjort, skal du vælge knappen ”Install”. Bekræft, hvor Fortnite skal installeres. Klik på ”Next” for at afslutte opsætningen.

2 Sluk for chatten

Det er sjovt at chatte med andre spillere , men kan også være distraherende, så måske skal du slå chatten fra. Inde i spillet trykker du på Esc-tasten for at åbne spilmenuen. Vælg ikonet ”Indstillinger” øverst til højre, og tilgå sektionen ”Game”. Klik på ”Audio”, og tryk på pilen til venstre ved Voice Chat for at slukke. Klik på ”Apply”.

Se også:  Guide: Gratis Microsoft-program gør hverdagen nemmere
3 Gør musen mindre følsom

En mindre følsom mus forbedrer sigtet. I “Game settings” vælges ikonet ”Settings”. Juster musens indstillin-ger. Indtast nu ”mus” i Windows’ søgefelt, og vælg ”Indstillinger for musen”. Vælg ”Mus” i venstre side, klik på ”Yderligere museindstillinger”, og find fanen ”Markørindstillinger”. Fjern markeringen ”Forøg markørpræcision”.

4 Træk landingen ud

Da 100 spillere lander på kortet samtidig, er det smart at blive lidt længere tid i luften. På den måde kan du glide over til øens anden side før landing. Udløs din glider tidligere og naviger derover. Du undgår at møde andre spillere lige med det samme, så du har en chance for at indsamle udstyr uden at dø alt for tidligt.

TAGS
fortiden
Gaming
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S