Home » Kamera » Spejlløse kameraer [TEST]: Høj kvalitet til fornuftige priser
Spejlløse kameraer [TEST]: Høj kvalitet til fornuftige priser

Spejlløse kameraer [TEST]: Høj kvalitet til fornuftige priser

Share

Det er i klassen under de dyreste, at du får mest kamera for pengene. Vi tog fire af de spejlløse i hænderne for at se, hvilket der gør sig fortjent til dine skillinger

Smartphones tager supergode billeder, det vil vi ikke bestride. Især hvis du skyder i fordelagtige lysforhold og, hvis billederne bare skal bruges på sociale medier, er der ikke megen grund til at overveje et spejlløst kamera som disse.

Vil du derimod gerne gå skridtet videre og gøre mere med dine billeder, både mens du skyder, og bagefter, når du redigerer dem på computeren, så er et spejlløst kamera uundværligt.

Det fysiske greb, de manuelle knapper, den elektroniske søger samt de fleksible skærme giver helt andre muligheder, når du indfanger dit motiv. Og når billedet efterfølgende ryger ind i Photo-shop, vil du se, hvor meget mere du kan hive og strække i dem, uden de bliver helt forkerte at se på. Der er simpelthen bare så meget mere gods i billedmaterialet, at det kan tåle omfattende redigeringer med kvaliteten intakt.

Se også:  Kvikke prof-kameraer med fuldformat-sensor
Vælg dit system

Denne test er baseret på prisklassen under de dyreste, og her må du gå lidt på kompromis med byggekvaliteten, og du får selvsagt ikke store full frame-sensorer som hos de allerbedste modeller.

Men de arver faktisk ret mange af de gode egenskaber fra deres dyrere slægtninge, og i mange tilfælde har de den fordel, at de er lettere og mere håndterbare. De mindste af dem kan ligge i en lomme, selv med objektiv på. Mindre sensorer gør desuden kameraerne lidt mere rappe. De er typisk hurtigere end full frame-modellerne.

Vi er generelt imponeret over kvaliteten af de fire kameraer. Der er ingen af dem, vi ville fraråde at købe. I sidste ende bør valget i høj grad afhænge af, hvilket system du vil dedikere dig til.

Se også:  Den komplette guide til spejlløse kameraer

Der er forskel på hvor stort et udvalg af objektiver, der er tilgængelig. I dette segment af kameraer er der dog et ret fornuftigt udvalg hos alle producenter.

Læs testene på de næste sider …

1 2 3 4 5Næste

TAGS
god pris
Gruppetest
Kamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S